Δεύτερο «σφάλμα» για Bourne

O μέχρι πρότινος Tag Team Champion του WWE, Evan Bourne, παραβίασε για δεύτερη φορά τον εσωτερικό κανονισμό και τιμωρήθηκε με αποχή 60 ημερών από τα ρινγκ.

Προφανώς για αυτόν τον λόγο αφαιρέθηκαν οι τίτλοι Tag Team από τους Air Boom σε μη-τηλεοπτικό σόου. Ακολούθησε μία ακόμα

παρουσία του διδύμου στο Raw SuperShow, όπου ηττήθηκαν πάλι από Primo και Epico και στην συνέχεια ανακοινώθηκε η τιμωρία του 28χρονου Superstar.

Η ποινή εξήντα ημερών είναι αυτόματη, αφού αυτή προβλέπεται από το Talent Wellness Program. Προφανώς αφορά χρήση αντικανονικών ουσιών, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε από την επίσημη ανακοίνωση, η οποία ήταν λιτή, όπως συνήθως. Το δεδομένο είναι ότι ο Bourne μόλις επέστρεψε από αντίστοιχη 30ήμερη τιμωρία, αλλά δεν πήρε το... μάθημά του.

«Ζητώ συγνώμη. Μερικές φορές ο ίδιος σου εαυτός γίνεται ο μεγαλύτερος σου εχθρός» σχολίασε ο ίδιος ο παλαιστής μέσα από το Twitter του. Σε κάθε περίπτωση ένα τρίτο «σφάλμα» προκαλεί αυτόματη απόλυση, αλλά φαίνεται πως ο Bourne δεν θα προλάβει να φτάσει σε αυτή, αφού ενδέχεται να αποδεσμευτεί προγενέστερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα