Χωρίς θεατές ο Ηρακλής για δύο αγωνιστικές

14:27 4/1/2012 - Πηγή: OnSports

Σύμφωνα με απόφαση της ΕΠΟ, χωρίς φιλάθλους θα αγωνιστεί στην έδρα του ο Ηρακλής για δύο αγωνιστικές, ενώ το Σάββατο (7/1) θα αναμετρηθεί τελικά με τη Δόξα Πενταλόφου.

Με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών τιμώρησε τον Ηρακλή η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αγώνα

με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου. Συνεπώς, οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τη Δόξα Πενταλόφου, χωρίς φιλάθλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 338/22.12.2011 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με την οποία επεβλήθη στο σωματείο Ηρακλής Γ.Σ. ποινή να αγωνισθεί στην έδρα του χωρίς την παρουσία θεατών για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες, ο αγώνας της 07.01.2012 Ηρακλής-Δόξα Πενταλόφου θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο και ώρα 15:00, χωρίς την παρουσία θεατών».

Να σημειώσουμε ότι η αναμέτρηση Ηρακλής – Δόξα Πενταλόφου θα διεξαχθεί το Σάββατο (7/1) στις 15.00 το μεσημέρι στο Καυταντζόγλειο, καθώς την Κυριακή αγωνίζεται εκεί η Δόξα Δράμας.

Keywords
Τυχαία Θέματα