«Χλωμός» για τον τελικό ο Ιμπαγάσα...

Λιγοστεύουν οι πιθανότητες να είναι έτοιμος ο Αριέλ Ιμπαγάσα για τον τελικό κυπέλλου του προσεχούς Σαββάτου (28/04, 20:30).

Σε… αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί τις τελευταίες μέρες ο Αριέλ Ιμπαγάσα, προκειμένου να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει του τελικού κυπέλλου Ελλάδας, το προσεχές

Σάββατο (28/04, 20:30), στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο 36χρονος Αργεντίνος χαφ, ο οποίος έχει μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης λόγω θλάσης, φαίνεται πως δύσκολα θα προλάβει το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού για την σεζόν 2011-12, παρά την επιθυμία του, αλλά και τις προσπάθειες του σε καθημερινή βάση στο Ρέντη.

Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε και σήμερα (24/04) ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, χωρίς να καταφέρει να… ανεβάσει στροφές στην προπόνηση του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να βρίσκεται, όχι στην 11άδα του τελικού, αλλά ακόμα και στην 18άδα, την οποία θα επιλέξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για το σπουδαίο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στους Περιστεριώτες.

Το ευχάριστο για τον 48χρονο Ισπανό τεχνικό ενόψει του τελικού - και τελευταίου παιχνιδιού για τον ίδιο στην άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου - είναι το ότι μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες της ομάδας, εκτός του «Cano» και του μακροχρόνια τραυματία, Μάρκο Πάντελιτς, καθώς δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες, οπότε θα είναι σε θέση να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για τον τελικό του κυπέλλου.

Η επόμενη προπόνηση για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης (25/04) στις 10:30, στις εγκαταστάσεις του πειραϊκού συλλόγου στο Ρέντη.

Keywords
Τυχαία Θέματα