Χίλια ευρώ για το ματς της πρεμιέρας του Euro!

Στα ύψη έχουν εκτοξεύσει κάποιοι επιτήδειοι τις τιμές των εισιτηρίων για τα ματς του EURO. Στο ebay μπορεί κάποιος να βρει εισιτήρια για όλα τα παιχνίδια. Από το παιχνίδι της πρεμιέρας, μέχρι το αντίστοιχο του τελικού. Με άλλες, όμως, τιμές…

Εκατοντάδες είναι τα εισιτήρια που διατίθενται από το διάσημο, ebay,

για τα παιχνίδια της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Οι τιμές είναι κατά πολύ υψηλότερες από τις αντίστοιχες που αναγράφονται πάνω σ’ αυτά, καθώς άπαντες θέλουν να βάλουν χρήματα στις τσέπες τους από την πώλησή τους.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός Αμερικανού, ο οποίος έχει βάλει προς πώληση τέσσερα εισιτήρια (πρώτης κατηγορίας) της πρεμιέρας (Πολωνία – Ελλάδα), προς 5.365 δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι κάθε εισιτήριο πωλείται προς 1.000 ευρώ, όταν η πραγματική του αξία είναι 250 ευρώ.

Σε ότι αφορά στα παιχνίδια του τελικού, οι τιμές είναι πολύ υψηλότερες, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Αυτή τη στιγμή η υψηλότερη τιμή που καταγράφεται στο ebay για ένα εισιτήριο για τον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι 2.000 ευρώ.

Εννοείται ότι όσο περνά ο καιρός οι τιμές θα πηγαίνουν προς τα πάνω, καθώς στις 2/3 τελειώνει η προθεσμία υποβολής των σχετικών αιτήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα