Χατζάρας: «Χωρίς αρχή και τέλος»

Πολλά παράπονα του προπονητή του Πιερικού, Γιώργου Χατζάρα από τους παίκτες του.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης δήλωσε μετά την ήττα (3-1) από την ΑΕΛ Καλλονής: «Κάναμε ένα τραγικό πρώτο ημίχρονο, πολύ άσχημο, χωρίς αρχή και τέλος. Όχι ότι η Καλλονή σε εκείνο το σημείο ήταν πολύ καλή και οι δύο ακολουθούσαμε ένα ρυθμό πολύ μέτριο εξαιτίας των καιρικών συνθηκών. Σε ένα ημίχρονο χάσαμε πολύ εύκολα και εκεί πάνω έγινε και η αποβολή και νομίζω πως το παιχνίδι αυτό χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο

για εμάς ήταν μια διαδικαστική υπόθεση καθώς ήταν δύσκολο να ανατρέψουμε το παιχνίδι με 10 παίκτες. Πιστεύω ότι η Καλλονή δίκαια κέρδισε. Θα σταθώ σε μία φάση αυτή της αποβολής. Το θέατρο πλέον στο ποδόσφαιρο είναι επιζήμιο. Αν μη τι άλλο αν είχα ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή εδώ, στην ομάδα μου, θα τον είχα διώξει».

Ο ποδοσφαιριστής, Πέτρος Κοντέων ανέφερε: «Θεωρώ πως η Καλλονή ήταν πολύ καλύτερη από εμάς και δίκαια κέρδισε. Εμείς, ίσως κάναμε από τις χειρότερες εμφανίσεις στο πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα παίζαμε και με 10 παίκτες και ήτανε δύσκολο για εμάς.

Σίγουρα η Καλλονή ήταν πολύ καλύτερη και δίκαια κέρδισε. Της εύχομαι ό,τι καλύτερο. Κι εμείς κοιτάμε τα υπόλοιπα παιχνίδια. Πρέπει να ανασυνταχθούμε γιατί πολύ σύντομα παίζουμε ένα σημαντικό ματς και θέλουμε πάλι να έχουμε την ψυχολογία με το μέρος μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα