Χάρμα οφθαλμών ο Παναθηναϊκός του «στρατηγού» Φερέιρα

Το αέρινο πέρασμα του Παναθηναϊκού από την Τούμπα και η πανάξια νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-1, αποτελεί πλέον σαφέστατο δείγμα γραφής, για όσα θα δούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος, από αυτή την ομάδα.

Οι στρατιώτες του «στρατηγού» Ζεσουάλδο Φερέιρα, ακολούθησαν κατά γράμμα τις εντολές του, τις οποίες αποτύπωσαν

στο χορτάρι, κάνοντας όλους όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα, να τρίβουν τα μάτια τους από την ΜΠΑΛΑΡΑ που έπαιξαν.

Η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση του Παναθηναϊκού, στο ντέρμπι με τον «δικέφαλο του βορρά» και η ΣΠΟΥΔΑΙΑ από κάθε άποψη νίκη που σημείωσε, αναμφισβήτητα αποτελεί έργο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος προπονητής, έδειξε και σε εμάς, μετά τους συμπατριώτες του, μέσα από την μεστή του καριέρα, ότι γνωρίζει πολύ καλά, πως… το τρίβουν το πιπέρι.

Ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο της Τούμπας, έπαιξε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σαν Π Α Ν Α Θ Η Ν Α Ϊ Κ Ο Σ!

Έπαιξε σαν ,ΚΑΝΟΝΙΚΗ ομάδα! Αγωνίστηκε με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία από αυτή που επίμονα ακολουθούσε τα τελευταία χρόνια, έχοντας ξεχάσει ότι η ιδιοσυστασία του ποδοσφαιρικού του DNA, είναι ξεχωριστή, φτιαγμένη για άλλα, ΜΕΓΑΛΑ πράγματα.

Η επιμονή των ποδοσφαιριστών του Φερέιρα να αλλάζουν συνεχώς την μπάλα, με μοναδική ευχέρεια, τα πολύ καλά τους πατήματα στον αγωνιστικό χώρο, οι ορθές τοποθετήσεις τους, η εμφανής οξυδέρκειά τους σε φάσεις, οι αυτοματισμοί και η ταχύτητα σε αντίληψη και εκτέλεση, είναι τα συστατικά που συνθέτουν το φετινό δημιούργημα του Πορτογάλου κόουτς!

Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός που αναμένεται να απολαύσουμε στην πορεία!

Υ.Γ.1: Ο πανηγυρισμός με τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών στο πρώτο γκολ, με χορογραφία, καταδεικνύει την υγεία που υπάρχει στα αποδυτήρια!

Υ.Γ.2: Ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ που τα είχε «σπάσει» με τον Φερέιρα, έχει βρει ξανά τον καλό του εαυτό και δίνει και πάλι τα πάντα, όπως πάντα, για την ομάδα. Και αυτό, είναι έργο Φερέιρα.

Υ.Γ.3: Είναι επιτακτική η ανάγκη να βρεθεί άμεσα λύση, στα συσσωρευμένα διοικητικά προβλήματα για να μην διαταραχθεί η ηρεμία, στην ομάδα, με μια ενδεχόμενη στάση πληρωμών. Μην ξεχνάμε πως αν δεν προχωρήσει το deal με τον Πρίγκιπα για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, το «πράσινο» ταμείο θα αδειάσει τον Δεκέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα