Χαραλαμπίδης στο Onsports: «Δεν παραιτήθηκα, αλλά…»!

Σε διάψευση των όσων ακούστηκαν περί παραίτησής του από την τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου προχώρησε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μέσω του Onsports.

Ο 48χρονος προπονητής της Νίκης Βόλου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ξεκαθάρισε, εν τούτοις, ότι δεν έχει παραιτηθεί από το «τιμόνι» του συλλόγου.

Παράλληλα, με δήλωσή του στο Onsports

υπογράμμισε ότι σε περίπτωση που δοθούν εγγυήσεις δεν έχει κανένα πρόβλημα να επιστρέψει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Onsports ο Απόστολος Χαραλαμπίδης:

«Είχα μία συζήτηση με τον πρόεδρο και περιμένω να λυθούν τα προβλήματα άμεσα. Ήρθα στη Θεσσαλονίκη, διότι οι παίκτες αποφάσισαν να κάνουν αποχή. Ποιος ο λόγος να πάω στο γήπεδο; Όμως δεν δήλωσα παραίτηση. Ο πρόεδρος προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα και αν αυτό συμβεί, τότε θα επιστρέψω. Αλλά το δικό μου θέμα είναι το τελευταίο που απασχολεί την ομάδα.
Σκοπός μας είναι να δοθούν οι εγγυήσεις, ώστε η ομάδα να λειτουργεί κανονικά, αλλιώς με τόσο προβλήματα δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Περιμένουμε να τελειώσει το θέμα. Η Νίκη είναι μεγάλη ομάδα, υπάρχει δυναμική και την έχουν κάνει μικρή…».

Σημειώνεται ότι σήμερα (13/03) αναμένεται να κορυφωθούν οι συζητήσεις του Γιώργου Δαλούκα με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, αλλά και τους παίκτες, προκειμένου να δοθεί λύση στο θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα