Χαραλαμπίδης: «Παραιτούμαι, έχει σκάσει το στομάχι μου»!

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου υπέβαλλε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, που δήλωσε ότι «έχει σκάσει το στομάχι μου», αποκάλυψε ότι κάθεται παράνομα στον πάγκο, διότι δεν έχει κατατεθεί το συμβόλαιό του, ενώ χαρακτήρισε «προσωπικό μαρτύριο» τα όσα βιώνει στη θεσσαλική ομάδα.

Ο 48χρονος προπονητής της Νίκης Βόλου τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι με μία βαλίτσα στο αμάξι, ότι θα πάει να ανάψει ένα κεράκι αν φτιάξουν τα πράγματα, ενώ αναφέρθηκε ακόμη στη φραστική επίθεση που δέχθηκε η αποστολή στους ξενώνες του Πανθεσσαλικού Σταδίου πριν την αναχώρησή της

για το παιχνίδι με τον Βατανιακό στην Κατερίνη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης:

«Είχαμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα με τα γεγονότα που έγιναν διοικητικά και με την αποχή των ποδοσφαιριστών και αυτό φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο και μας επηρέασε και δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο μέρος που αλλάξαμε κάποια πράγματα και τα διορθώσαμε παρουσιάσαμε καλύτερο πρόσωπο με κατοχή μπάλας, αλλά δυστυχώς αν δεν κάνεις γκολ δεν κερδίζεις. Μετά από αυτά που τραβήξαμε και αφού δεν χάσαμε, ελπίζω ότι και ο βαθμός τουλάχιστον είναι θετικός.

Δηλώνω την παραίτησή μου. Υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα, έχει σκάσει το στομάχι μου. Ας αποφασίσουν ποιος είναι στην ομάδα, να μας φωνάξουν και να μας πουν ότι εμείς είμαστε και αυτή είναι η λειτουργία της ομάδας.
Θα είμαι ανοικτός σε συζήτηση, όταν λύσουν τις διαφορές τους. Δεν είναι κατάσταση αυτή που επικρατεί. Αυτή η ομάδα είναι μεγάλη, αλλά κάποιοι την έχουν κάνει μικρή. Δεν ξέρω αν γίνομαι κακός. Η Νίκη πρέπει να βρει διοικητική ηρεμία και να μπορέσει να λειτουργήσει και να ηρεμήσει.

Και να έρθουν τότε να μας φωνάξουν ότι αυτό είναι το πλάνο της ομάδας, το όραμά μας. Όμως βλέπω να μαλώνουν ο ένας με τον άλλον. Λειτουργικά είναι μία ομάδα που δεν έχω δουλέψει έτσι. Για το προσωπικό μαρτύριο που περνάω δεν θέλω να αναφερθώ. Ταλαιπωρούμαι, είμαι από εδώ κι από εκεί με μία βαλίτσα στο αμάξι».

Για το αν ήταν ειλημμένη η απόφαση να παραιτηθεί: «Το είχα πάρει απόφαση. Θέλω να καθίσω, αλλά με διοικητική ηρεμία και με ένα πλάνο και όραμα. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Όλη την εβδομάδα που περάσαμε, άλλος φεύγει, άλλος έρχεται, μας έλεγαν “όχι δεν έχω τα δελτία, δεν δίνω τα δελτία”. Τι είναι αυτό το πράγμα;».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Αν εμείς ήμασταν καλά προετοιμασμένοι θα είχαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Πετάξαμε ένα ημίχρονο».

Για την φραστική επίθεση που δέχθηκε η ομάδα στους ξενώνες του Πανθεσσαλικού Σταδίου πριν τη σημερινή (18/03) αναχώρησή της: «Είχαμε προβλήματα στους ξενώνες με τρεις τέσσερις φιλάθλους να βρίζουν κάποιον ποδοσφαιριστή. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Κρίμα για την ομάδα και τον λαό. Τέτοιες ομάδες είναι λίγες στην Ελλάδα».

Επίσης, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης αποκάλυψε ότι η ΠΑΕ δεν έχει καταθέσει το συμβόλαιό του και κάθεται παράνομα στον πάγκο: «Αυτό που γίνεται δεν υπάρχει. Κάθομαι παράνομα στον πάγκο. Δεν έχουν καταθέσει το συμβόλαιό μου. Είναι ντροπή. Είναι δυνατόν να είμ

Keywords
Τυχαία Θέματα