Χάινκες: «Θα χρειαστούμε ένα ή δυο γκολ στη Μαδρίτη»

Την άποψη ότι η Μπάγερν Μονάχου θα χρειαστεί να σκοράρει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» προκειμένου να προκριθεί στον τελικό του Champions League εξέφρασε ο Γιούπ Χάινκες, με αφορμή την αυριανή (25/04) ρεβάνς με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Βαυαροί έχουν ελαφρύ προβάδισμα, μετά τη νίκη τους επί των «μερένγκες» με 2-1 στο πρώτο ματς. Ωστόσο αν θέλουν να βρεθούν στον τελικό που θα γίνει στην «Αλιάντς Αρίνα» θα πρέπει να σημειώσουν κι άλλα γκολ

όπως τόνισε ο Γιούπ Χάινκες...

«Για εμάς είναι ξεκάθαρο. Θα πρέπει να σκοράρουμε ένα ή δυο τέρματα. Είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτό, διαθέτουμε εξαιρετικούς επιθετικούς ποδοσφαιριστές. Όμως θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς και προσεκτικοί. Έτσι, θα δημιουργηθούν πολύ καλές ευκαιρίες για αντεπιθέσεις», δήλωσε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπάγερν.

Και πρόσθεσε: «Συνήθως λες ότι, όταν μια ομάδα όπως η Ρεάλ κερδίζει με 2-1 μέσα στο «Καμπ Νου» και ουσιαστικά κατακτάει το πρωτάθλημα, τότε έχει πλεονέκτημα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι ακριβές. Παρακολουθώντας τον ισπανικό Τύπο, βλέπω ότι η Μαδρίτη έχει μεγάλο σεβασμό για εμάς. Πρέπει, άλλωστε, μετά τον πρώτο αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα