Μπολτ: «Η Ελλάδα μου οφείλει χρήματα»

Οι διοργανωτές του Grand Prix της Θεσσαλονίκης οφείλουν χρήματα στον Γιουσέιν Μπολτ για την συμμετοχή του το 2009, όπως αποκαλύπτει ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ στην εφημερίδα «Καθημερινή».

«Ελπίζω να μου πληρώσουν σύντομα τα χρήματα που μου χρωστάνε», είπε ο Μπολτ που τότε είχε υποδοχή… Βασιλιά στην Θεσσαλονίκη. Όμως όταν έφυγε

δεν είδε στον τραπεζικό του λογαριασμό να μπαίνουν τα συμφωνημένα χρήματα.

Παρότι θιγμένος δεν θέλησε να αποκαλύψει το ποσό που του οφείλουν οι διοργανωτές απαντώντας πως : «Δεν θα ήθελα να συζητήσω με τον Τύπο τα οικονομικά».

«Ελπίζω να μου πληρώσουν σύντομα τα χρήματα που μου χρωστάνε» είναι η απάντησή του για το αν θα έρθει ξανά να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Πάντα φιλόδοξος ο Μπολτ αποκαλύπτει επίσης τις προθέσεις του για το μέλλον: «Σκοπός μου είναι να γίνω θρύλος και για να το καταφέρω αυτό θέλω να συνεχίσω να κατακτώ Ολυμπιακούς και Παγκόσμιους τίτλους».

Για κάποια αλλαγή στην καριέρα του, λέει: «Προς το παρόν δεν σκέφτομαι τα 400 μέτρα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω και στο μήκος. Πιστεύω πως μπορώ να τα πάω καλά και σε αυτό».

Ενώ για τις ποδοσφαιρικές του… βλέψεις: «Θα ήθελα να δοκιμάσω να παίξω ποδόσφαιρο, όταν αποσυρθώ από τους στίβους. Είμαι οπαδός της Γιουνάιτεντ και θα ήτνα όνειρο για μένα να παίξω με την φανέλα της, αλλά το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό».

Keywords
Τυχαία Θέματα