«Μπλεγμένος» και ο πρόεδρος της Σιένα, Μετζαρόμα στα «στημένα»!

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για το νέο σκάνδαλο με τους «στημένους» αγώνες που πλήττει το ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας την Τρίτη (29/05), μπλεγμένος σε αυτό φέρεται να είναι και ο πρόεδρος της Σιένα, Μάσιμο Μετζαρόμα.

Συγκεκριμένα, ο πρώην άσος των «μπιανκονέρι», Φίλιπο Καρόμπιο αποκάλυψε ενώπιον της Εισαγγελίας της Κρεμόνα ότι ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάσιμο Μετζαρόμα, είχε ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές να ηττηθούν με κάτω τα χέρια

από τη Βαρέζε (τη σεζόν 2010-2011, όταν και στην άκρη του πάγκου καθόταν ο Αντόνιο Κόντε, το όνομα του οποίου έχει επίσης εμπλακεί στην πολύκροτη υπόθεση) καθώς ήθελε να ποντάρει εις βάρος της!

«Μερικές ημέρες πριν από το παιχνίδι Σιένα-Βαρέζε ο Φερντινάντο Κόπολα (σ.σ πρώην γκολκίπερ της Σιένα) μπήκε στα αποδυτήρια και μας είπε ότι λίγο πριν, έξω από τα αποδυτήρια, τον πλησίασε ένας άνθρωπος του προέδρου και τον ρώτησε αν υπήρχε πιθανότητα να χάσουμε το παιχνίδι.

Αυτό το άτομο -το όνομα του οποίου μου είχε πει ο Κόπολα αλλά δεν θυμάμαι- του είχε πει ότι ο πρόεδρος σκόπευε να στοιχηματίσει ή είχε στοιχηματίσει στην ήττα μας.

Αναφέρομαι στον πρόεδρο Μετζαρόμα. Η ομάδα ήταν κατηγορηματικά αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και είπε στον Κόπολα να πει στον μεσάζοντα πως δεν ήθελε να το αναφέρει στην ομάδα από τη στιγμή που δεν ήταν και αυτός σύμφωνος.

Ο Κόπολα δεν είχε την παραμικρή ανάμειξη στο στήσιμο του αγώνα. Στη συνέχεια έμαθα από τον Στελίνι (σ.σ. βοηθός του Αντόνιο Κόντε εκείνη την εποχή) πως η ίδια πρόταση είχε γίνει από τον Μετζαρόμα και στο τεχνικό τιμ και ότι την απέρριψαν.

Ήταν η πρώτη φορά που μας είχε διατυπωθεί τέτοια επιθυμία από πλευράς προέδρου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Καρόμπιο στην κατάθεσή του σύμφωνα με όσα διέρρευσαν στα ιταλικά Μέσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα