Μπένος: «Ντροπή να παίζει η Καλαμάτα σε τέτοιο χάλι»

Στον κακό αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου της Καλαμάτας εστίασε ο Γιώργος Μπένος τις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία της ομάδας με την Προοδευτική, που ζήτησε άμεσα λύση στο θέμα.

Ο τεχνικός της Καλαμάτας, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο, τόνισε επίσης ότι ψάχνει λύσεις για την επιθετική δυστοκία της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στο θετικό ντεμπούτο του τερματοφύλακα, Πάρι Καλλιντέρη:

«Πραγματικά είναι πια ντροπή σε αυτό το γήπεδο να παίζει η Καλαμάτα.

Ντροπή για τη Μαύρη Θύελλα και την ιστορία της στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να δημιουργήσεις, να αναπτυχτείς, να κάνεις φάσεις. Πρέπει να βρεθεί άμεσα μία λύση σε αυτό το θέμα. Έχουμε άλλα έξι παιχνίδια μέσα στην έδρα μας και δεν γίνεται πια να αγωνιζόμαστε σε αυτό το χάλι. Αυτό όμως είναι θέμα της διοίκησης να δει τι μπορεί να κάνει και των αρμοδίων τοπικών παραγόντων. Εγώ, εμείς εδώ τώρα απλά επισημαίνουμε το πρόβλημα. Είμαστε πια σε δύσκολη θέση, απ’ όλες τι πλευρές και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι.

Παρά ταύτα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τον αγώνα. Κάναμε κάποιες φάσεις όμως δεν είχαμε τελειώματα, τόσο στην φάση του Τσόπελα, όσο και σε άλλες. Απέναντί μας είχαμε επίσης μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Προοδευτική, με όνομα και ιστορία και αυτή στο ελληνικό ποδόσφαιρο που ξέρει να κλείνεται πίσω, έχει παράδοση να παίρνει αποτελέσματα εκτός έδρας. Πιστεύω πως θα τα πάμε καλά στην Ριζούπολη. Είμαι τέσσερις μέρες στην ομάδα και έκανα ότι μπορούσα για να καταλάβω και ν’ αλλάξω την κατάσταση.

Ο Καλλιντέρης τα πήγε πολύ καλά για ντεμπούτο ουσιαστικά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως από Δευτέρα θα έχουμε πίσω και τον Κοψαχείλη που θα είναι καλύτερα, όπως και τον Μπλέτσα. Και οι Δασκαλάκης και Νικητόπουλος είναι παίκτες της ομάδας μας και φυσικά τους υπολογίζω όλους. Απλά είναι 30 τόσοι παίκτες και γίνεται μάχη για το ποιοι θα χωρέσουν στην 18άδα, τώρα ειδικά που έχουμε και τους μικρούς υποχρεωτικά σε αυτή.

Θα δούμε τι θα γίνει με το θέμα του γκολ. Θα γίνει απολύτως καλά και ο Κρητικός, θα δούμε πια και όλα τα συστήματα, θα βρούμε αυτό που μας ταιριάζει τελικά καλύτερα στο παιχνίδι μας και κυρίως στο στυλ παιχνιδιού του υπάρχοντος υλικού που έχουμε στο ρόστερ μας. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια που γράφετε και λέτε για εμένα…».

Keywords
Τυχαία Θέματα