Μπεκιάρης: «Πρέπει να ανάψουμε ένα κεράκι»

20:37 5/4/2012 - Πηγή: OnSports

Ο 33χρονος ακραίος του Παμβοχαϊκού ζει το δικό του όνειρο, όπως δήλωσε μετά τη νίκη επί του Ηρακλή στον δεύτερο ημιτελικό των play offs στη Volleyleague.

«Ό,τι έρθει καλοδεχούμενο είναι... Τώρα το άγχος το έχει ο Ηρακλής. Εμείς ζούμε το δικό μας όνειρο γιατί η αλήθεια είναι πως όταν ξεκινούσαμε τον περασμένο Αύγουστο δεν περιμέναμε ότι θα φτάναμε μέχρι εδώ», ήταν τα λόγια του 33χρονου ακραίου

του Παμβοχαϊκού Θόδωρου Μπεκιάρη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ, αναφορικά με τη νίκη της ομάδας του επί του Ηρακλή στο δεύτερο παιχνίδι των play offs και το ενδεχόμενο πρόκρισης στην τελική φάση της Volleyleague, στην περίπτωση που ο Παμβοχαϊκός κερδίσει τον «γηραιό» στις 17/4 στη Μίκρα.

Όσον αφορά στα μέχρι στιγμής παιχνίδια των play offs με τον Ηρακλή, όπου και τα δύο έληξαν με 3-2 σετ (το πρώτο με νικητή τον Ηρακλή και το δεύτερο με τον Παμβοχαϊκό) ο Μπεκιάρης είπε: «Πραγματικά είναι πολύ ωραία παιχνίδια, στα οποία χαίρεσαι να παίζεις. Ακόμη κι αν έχεις χάσει, ξέρεις ότι έδωσε το 100% και δεν είσαι τόσο πικραμένος. Αυτό είναι το ωραίο στον αθλητισμό».
Σχετικά με τη «χημεία» της ομάδας, ο ακραίος του Παμβοχαϊκού τόνισε: «Πρέπει να ανάψουμε ένα κεράκι που δεν είχαμε κάποιο σοβαρό τραυματισμό, όμως η ομάδα δεν είναι μόνο οι 7 που παίζουν. Μας βοηθάνε και τα υπόλοιπα παιδιά κι ας μην φαίνονται. Σίγουρα όμως κάποια στιγμή «μπουχτίσαμε» από βόλεϊ κι αυτό φάνηκε από την κοιλιά που κάναμε στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Κηφισιά και Σύρο. Ευτυχώς δεν μας κόστισε πολύ γιατί είχαμε ήδη ξεφύγει στη βαθμολογία».

Και συνέχισε: «Δεν θα πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι στην έδρα μας έχουμε μέχρι στιγμής μόνο μία ήττα. Από κει και πέρα μάλλον το έχουμε κάνει... θεσμό να χάνουμε το πρώτο σετ. Σίγουρα όμως έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα η οποία δεν παρατάει ποτέ τον αγώνα κι αυτό μας βγάζει σε καλό. Δεν είναι όμως κάτι τυχαίο, αλλά αυτή η νοοτροπία οφείλεται στην προπονητή μας ο οποίος δεν μας αφήνει να τα παρατήσουμε κι έχει φτιάξει μια ομάδα που δεν θέλει να χάνει».

Το σχόλιο του Μπεκιάρη για τον Ηρακλή: «Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα που παίζει καλό βόλεϊ, ωστόσο τα τελευταία μεταξύ μας παιχνίδια μας έχουν δώσει αυτοπεποίθηση. Ούτως ή άλλως όταν μπαίνεις στο γήπεδο, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος σου, μπαίνεις κι εσύ για να κερδίσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα