Ατρόμητος: Ξαναέφτασε στην πηγή, να πιει και νερό... (photos)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ατρόμητος έκανε την υπέρβαση, έκλεισε θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ελπίζει φέτος να κάνει το όνειρο πραγματικότητα και να έρθει η κούπα στο Περιστέρι - Το Onsports σάς θυμίζει την πορεία της ομάδας του Δώνη μέχρι το μεγάλο τελικό του ΟΑΚΑ

Ο Ατρόμητος άρχισε το φετινό του «ταξίδι» κόντρα στην Αναγέννηση

Επανωμής, σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες του Δώνη τα βρήκαν «σκούρα». Ο Καραγκούνης ηταν αυτός που έφερε την ηρεμία στον πάγκο του Ατρομήτου, καθώς μετέτρεψε το 1-0 σε 1-2 υπέρ των Περιστεριωτών με τον Μπρίτο να «σφραγίζει» την υπόθεση πρόκριση. Το μόνο που κατέφερε η Αναγέννηση ήταν να μειώσει σε 3-2.

Στη φάση των «16» η αποστολή του Ατρομήτου ήταν σαφώς πιο δύσκολη, καθώς θα έπρεπε να ξεπεράσει την αντίσταση του Άρη στο Περιστέρι. Οι Θεσσαλονικείς πήραν το προβάδισμα, αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με τον Φυτανίδη ισοφαρίζουν στο 79'. Ενώ το ματς όδευε προς την παράταση ο Μήτρογλου ως από μηχανής θεός πετυχαίνει το γκολ που έστειλε την ομάδα του Δώνη στα προημιτελικά.

Στους «8» ο Ατρόμητος έπρεπε να κάνει την υπέρβαση και να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα. Η αποστολή των Περιστεριωτών έγινε ακόμα πιο δύσκολη, καθώς ο Λίνο άνοιξε το σκορ για το «Δικέφαλο του Βορρά». Οι παίκτες, όμως, του Δώνη έχουν μάθει να αντιδρούν στα δύσκολα και με τη βοήθεια και της τύχης ισοφάρισαν με τον Φυτανίδη στις καθυστερήσεις.

Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήρθε και το δεύτερο «χτύπημα», αυτή τη φορά από τον Μπρίτο, ο οποίος στα πρώτα δευτερόλεπτα της παράτασης εκτέλεσε τον Γλύκο, κάνοντας άνω - κάτω την Τούμπα. Το «χρυσό» 2-1 το κράτησε ο Ατρόμητος μέχρι το τέλος, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.

Αντίπαλος στους «4» για την ομάδα του Δώνη ήταν ο Αστέρας Τρίπολης, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στο Περιστέρι. Οι δύο ομάδες δεν ήθελαν να ρισκάρουν, με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0 μέχρι τέλους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ρεβάνς στην Τρίπολη θα ήταν «καυτή», κάτι που φάνηκε από τα πρώτα λεπτά. Ο Μπαρτολίνι αποβλήθηκε μόλις στο 6' και στο 15' ο Τάτος ανοίγει το σκορ. Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και στο 21' με πέναλτι του Ροτζέριο έφερε το ματς στα ίσια. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Τσιώλη μπήκαν πολύ δυνατά και πριν συμπληρωθεί το 47' έκαναν την απόλυτη ανατροπή με τον Ναβάρο.

Ο Ατρόμητος, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με τον εκπληκτικό φέτος Μήτρογλου ισοφάρισε σε 2-2 στο 71' και πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Στο στρατόπεδο της ομάδας του Περιστερίου θέλουν να ευχαριστηθούν πάνω απ' όλα τον τελικό, να μην αμαυρωθεί η φετινή γιορτή από τα επεισόδια, όπως είχε γίνει πέρυσι και σίγουρα στην άκρη του μυαλού τους σκέφτονται και το ενδεχόμενο να γυρίσουν στο Περιστέρι με την κούπα. Άλλωστε, σε ένα τέτοιο παιχνίδι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και ο φετινός Ατρόμητος έχει δείξει ότι είναι ικανός για όλα...

Keywords
Τυχαία Θέματα