Ατρόμητος: Μετρημένα τα κουκιά για την ενδεκάδα

Δεν έχει και ιδιαίτερα πολλές επιλογές ο Γιώργος Δώνης για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό, αν αναλογιστούμε ότι οι ετοιμοπόλεμοι παίκτες είναι μόλις 16!

Από τους 17 που βρίσκονται στην αποστολή του Ατρομήτου, ο Καραγκούνης δεν μπορεί να αγωνιστεί, ο Αθανασίου δεν μετρά ούτε μία συμμετοχή φέτος λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, ενώ ο ένας από τους παίκτες που την απαρτίζουν είναι ο Ράντμαν.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ιτάνζ, δεξιά θα παίξει ο Νάστος, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας

θα επιστρέψει ο Γιαννούλης (φωτό), ο οποίος έχει να αγωνιστεί από το ματς της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της περιόδου με την ΑΕΚ. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Φυτανίδης και μένει να δούμε αν ο Ζουέλα καταφέρει τελικά να αγωνιστεί, δεδομένου ότι εδώ και περίπου 15 μέρες έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν είναι 100% έτοιμος. Αν μείνει εκτός ενδεκάδας ο Αγκολέζος, αριστερός στόπερ θα παίξει ο Οικονόμου.

Αν ο Δώνης προτιμήσει το 4-3-3, Σφακιανάκης, Ιγκλέσιας και Δημούτσος θα αγωνιστούν στον άξονα, ο Επστάιν θα πάει αριστερά, ο Καραμάνος δεξιά και ο Μήτρογλου στην κορυφή. Αν πάλι ο Δώνης επιλέξει καθαρό 4-4-2, ο Δημούτσος θα παίξει ως δεξιός εξτρέμ ο Επστάιν ως αριστερός και οι Μήτρογλου, Καραμάνος θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Επαγγελματίας ο Καντούτσης

Ο Τάσος Καντούτσης, «προϊόν» των Ακαδημιών του Ατρομήτου, υπέγραψε σήμερα πενταετές επαγγελματικό συμβόλαιο έπειτα από εισήγηση του Γιώργου Δώνη. Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός συμμετείχε κανονικά στην καλοκαιρινή προετοιμασία της πρώτης ομάδας και μάλιστα λίγες μέρες πριν ο Ατρόμητος πάει στη Βουλγαρία, είχε ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να δοκιμαστεί από την ομάδα Νέων της Τότεναμ στο πλαίσιο της δικής της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα