«Ασυμβίβαστη η ιστορία με την κατηγορία»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους οπαδούς της ΑΕΚ στη Μυτιλήνη εξέδωσε το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ομάδας, στην οποία αναφέρει:

«Εκ μέρους του ανδρικού Τμήματος Βόλεϊ της ΑΕΚ, θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλον τον κόσμο ο οποίος στηρίζει τις προσπάθειές

μας σε μία, ομολογουμένως, ιδιαίτερη χρονιά για την αγαπημένη μας ομάδα.

Είναι τουλάχιστον ασυμβίβαστη η ιστορία και το μέγεθος του Τμήματος για την κατηγορία στην οποία αγωνίζεται. Γι’ αυτό τη φετινή χρονιά δεν υπάρχει για εμάς τίποτα άλλο από το αυτονόητο. Να φέρουμε την αγαπημένη μας ομάδα ένα σκαλί πιο κοντά από εκεί που οφείλει να αγωνίζεται.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά από την ORIGINAL Μυτιλήνης, για την υποδοχή που μας επιφύλαξαν, τη φιλοξενία και την θέρμη με την οποία περιέβαλαν τους παίκτες και όλους εμάς κατά την επίσκεψή μας στο νησί το προηγούμενο Σάββατο. Και φυσικά τους ήρωες από την ORIGINAL Χίου, που αψήφησαν την ταλαιπωρία για να βρεθούν εκεί και να ενώσουν τις φωνές τους με τα αδέλφια από τη Μυτιλήνη, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα club της επαρχίας και τη δίψα που έχει ακόμα ο κόσμος να βρεθεί πλάι στην αγαπημένη του ομάδα.

Παιδιά, σας ευχαριστούμε γιατί όχι μόνο «στη Φιλαδέλφεια παίξαμε ακόμα μια φορά», αλλά κυρίως γιατί εισπράξαμε την αγάπη και τη ζεστασιά που έχετε για την ομάδα και αυτό για όλους εμάς είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

Ελπίζουμε να ξαναβρεθούμε σύντομα».

Keywords
Τυχαία Θέματα