«Αστακός» η Κωνσταντινούπολη για το Final 4

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας του Final 4 της Ευρωλίγκας, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που έγινε σήμερα (25/04) στην Κωνσταντινούπολη.

Την επιτήρηση θα αναλάβει εξ ολοκλήρου η τουρκική αστυνομία, η οποία ενημέρωσε πως δεν πρόκειται να συνεργαστεί με εταιρία ιδιωτικής ασφάλειας, και δεν πρόκειται να δείξει την παραμικρή ανοχή τόσο μέσα όσο και έξω από το «Σινάν Ερντέμ». Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν θα υπάρχουν μόνο στο κλειστό, αλλά και σε κεντρικά σημεία της πόλης, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια κατά τη συνάντηση των φιλάθλων

των τεσσάρων ομάδων στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού Μάνος Παπαδόπουλος, του Ολυμπιακού Χρήστος Σταυρόπουλος, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Μπαρτσελόνα, αξιωματούχοι της Ευρωλίγκας και της τουρκικής αστυνομίας. Αποφασίστηκε, επίσης, να οριστούν διαφορετικές ζώνες για τους φιλάθλους, ενώ ο έλεγχος κατά την είσοδό τους στο «Σινάν Ερντέμ» θα γίνεται σε τρία διαφορετικά σημεία. Διευκρινίστηκε επίσης πως όσοι θελήσουν να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη με το αυτοκίνητό τους δεν θα μπορέσουν να μεταβούν και στο κλειστό με αυτό, καθώς δεν θα υπάρχει χώρος στάθμευσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα