Αρνητικές βραδιές για Μαρκάκη και Μουστάκα

Με 0/4 hits συνέχισε ο Νικ Μαρκάκης και οι Μπάλτιμορ Όριολς ηττήθηκαν από τους Νιου Γιορκ Γιάνκις με 6-4 στο δέκατο inning.

Συγκεκριμένα, ο Nick Swisher σημείωσε διπλό home run στο πρώτο extra inning και ακολούθησε ο Mariano Rivera με το δεύτερό του φετινό save. Επίσης, ο Curtis Granderson κατέγραψε ένα home run

και τρία RBIs.

Ένα wild pitch του Jonathan Broxton εναντίον του Jonny Gomes καθόρισε το 5-4 των Όκλαντ Αθλέτικς επί των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς. Ο μοιραίος pitcher κλήθηκε στο βουναλάκι στο δωδέκατο inning με τις βάσεις γεμάτες, αλλά ο Broxton χτύπησε τον Gomes στην πρώτη του ρίψη. Έτσι ανατράπηκε το 4-3 που είχε διαμορφωθεί υπέρ της ομάδας του Μάικ Μουστάκα στο πρώτο μισό του τρίτου επιπλέον inning. O ελληνικής καταγωγής infielder είχε 1/5 hits.

Στο πρώτο τους παιχνίδι χωρίς τον τιμωρημένο… λάτρη του Φιντέλ Κάστρο, Ozzie Guillen, οι Μαϊάμι Μάρλινς γνώρισαν την ήττα με 7-1 από τους Φιλαδέλφεια Φίλις. Ο Roy Halladay «καθάρισε» επτά innings, ενώ ο Carlos Ruiz πέτυχε ατομικό home run.

Ξεχώρισε πάλι ο Andre Ethier στο 4-1 των Λος Άντζελες Ντότζερς επί των Πίτσμπουργκ Πάιρετς, αφού πέτυχε το δεύτερο διαδοχικό νικητήριο hit. Παράλληλα ο Chad Billinsley πήρε τη δεύτερη του φετινή νίκη, ενώ ο Javy Guerra κατέγραψε το τέταρτο του συναπτό save με τέλειο ένατο inning.

Με το «τρελό» 17-8 κέρδισαν οι Κολοράντο Ρόκις τους Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς. Οι Ρόκις σημείωσαν συνολικά… 22 hits, προηγήθηκαν με 6-0, πριν μείνουν πίσω με 7-6 και συνεχίσουν «διαλύοντας» το αντίπαλο bullpen. Ξεχώρισε ο Carlos Gonzalez με δύο triples και τέσσερα RBIs, ενώ ο Tim Lincecum έκανε το δεύτερό του διαδοχικό αρνητικό ματς για τους «γίγαντες».

Με δύο outs στο ένατο inning κατέγραψε το νικητήριο single o John Jaso στο 4-3 των Σιάτλ Μάρινερς επί των Τέξας Ρέιντζερς. Μοιραίος για τους Τεξανούς ήταν ο νέος closer τους, Joe Nathan, o οποίος γνώρισε τη δεύτερή του φετινή ήττα. Νωρίτερα οι Elvis Andrus και Ian Kinsler είχαν πετύχει home runs υπέρ των Ρέιντζερς.

Mε διπλό home run του Chris Denorfia στο όγδοο inning κέρδισαν οι Σαν Ντιέγκο Πάντρες με 2-1 τους Αριζόνα Ντάιμοντμπακς. Ακολούθησε το πρώτο φετινό save του Huston Street και οι «D-Backs» υπέστησαν την παρθενική τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Τα πρώτα του δύο hits με τη φανέλα των Μινεσότα Τουίνς σημείωσε ο Jamey Caroll. Μάλιστα το ένα από αυτά αποδείχθηκε καθοριστικό στο έβδομο inning του 6-5 σε βάρος των Λος Άντζελες Έιντζελς. Ακόμα, o Josh Willingham σημείωσε διπλό home run, ενώ ο Matt Capps πήρε το πρώτο του save. Από την άλλη, ο Peter Bourjos έκανε τριπλό inside-the-park home run.

Ο Jason Heyward πρωταγωνίστησε στο 6-3 των Ατλάντα Μπρέιβς σε βάρος των Χιούστον Άστρος, καθώς πέτυχε το πρώτο του φετινό home run. Για τα «άστρα» home run σημείωσε ο J.D. Martinez, αλλά οι Τεξανοί έκαναν τέσσερα λάθη, τα οποία στοίχισαν.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

National League
Σινσινάτι Ρεντς-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς 4-3
Νιου Γιορκ Μετς-Ουάσινγκτον Νάσιοναλς 0-4<

Keywords
Τυχαία Θέματα