Αποφάσεις και προβληματισμός στον Ολυμπιακό

08:02 2/7/2012 - Πηγή: OnSports

Λίαν συντόμως αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό, με την περίπτωση του Γιώργου Μπαρτζώκα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Ο 47χρονος τεχνικός, που είναι το φαβορί για να διαδεχθεί τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, περιμένει την τελική κλήση από τους αδερφούς Αγγελόπουλους προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Το όνομα του Κρις Φλέμινγκ παραμένει στο προσκήνιο, αλλά έρχεται σε δεύτερη μοίρα, όπως άλλωστε κι άλλες περιπτώσεις που εξετάστηκαν τις τελευταίες

δύο εβδομάδες από τους Πειραιώτες. Εξάλλου, ο Αμερικανός τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια με την Μπάμπεργκ και η περίπτωσή του είχε θεωρηθεί εξ αρχής «ενδιαφέρουσα», αλλά παράλληλα αρκετά δύσκολη.

Από εκεί και πέρα, έχοντας προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Σλούκα, οι διοικούντες τον Ολυμπιακό «καίγονται» να πράξουν το ίδιο και με την περίπτωση του Γιώργου Πρίντεζη. Το θέμα μόνο απλό και εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί, από τη στιγμή που από την πρώτη κιόλας στιγμής που ξεκίνησαν οι επαφές με την πλευρά του διεθνούς φόργουορντ παρατηρήθηκε διαφορά στο οικονομικό. Ο εκπρόσωπος του Γιώργου Πρίντεζη αξιώνει ποσό γύρω στα 2,1 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο, με αποτέλεσμα η παραμονή του πελάτη του στο Λιμάνι μόνο αβέβαιη να μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δεν φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν τόσα χρήματα.

Και η περίπτωση του Βασίλη Καββαδά δεν είναι εύκολο να προχωρήσει, επίσης εξαιτίας του οικονομικού. Ο παίκτης ανήκει για τα επόμενα δύο χρόνια στον Πανιώνιο και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Ηλίας Λιανός, εγείρει ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ. Η υπόθεσή του, πάντως, δενέχει κλείσει οριστικά. Ο 21χρονος φόργουορντ, άλλωστε, αρέσει πολύ στους Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν ήδη σκεφτεί διάφορους τρόπους για να καταφέρουν να αποσπάσουν στο μέλλον την υπογραφή του. Δύσκολη παραμένει και η περίπτωση του Δημήτρη Μαυροειδή, με τον οποίο επίσης υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Για τη μεταγραφή του, πάντως, αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή εντός της εβδομάδας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει «καλή θέληση» να γεφυρωθεί η διαφορά των 150.000 ευρώ που χωρίζει τις δύο πλευρές.

Keywords
Τυχαία Θέματα