Από την κόλαση στον παράδεισο οι «κόκκινοι διάβολοι»!

20:22 5/2/2012 - Πηγή: OnSports

Τι και αν βρέθηκαν στην… κόλαση με τρία γκολ στην πλάτη, οι «κόκκινοι διάβολοι» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δραπέτευσαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Στάμφορντ Μπριτζ» (3-3) και όχι μόνο πλησίασαν τις πύλες του παραδείσου, αλλά μετέτρεψαν σε εφιάλτη τα όνειρά της Τσέλσι για ένα εύκολο τρίποντο!


Την επιστροφή στις νίκες μετά τις δυο διαδοχικές ισοπαλίες με Νόριτς και Σουόνσι έψαχνε η Τσέλσι, κόντρα σε μία Μάντσεστερ που ευελπιστούσε την παραμονή στην κορυφή, έστω και σε καθεστώς… συγκατοίκησης με τη Σίτι!

Κάπως

έτσι τα θέλω των δύο ομάδων αλληλοεξουδετερώθηκαν, με αποτέλεσμα αν υπήρχε αστυνομία ποδοσφαίρου, οι δυο ομάδες να συλληφθούν για απόπειρα δολοφονίας του αθλήματος στο πρώτο ημίχρονο. Αγγλικό ποδόσφαιρο σου λέει μετά ο άλλος… Και εκεί που ήταν έτοιμοι να μπουν οι έφιπποι στον αγωνιστικό χώρο (36΄), κόντρα στην… όποια ροή του αγώνα, καθώς οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ο Στάριτζ αφού «άδειαζε» τον Εβρά από τα δεξιά, έπαιζε μπιλιάρδο με τον Έβανς ο οποίος έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα!

Την… ονειρική έναρξη μάλιστα του δευτέρου ημιχρόνου δεν την περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος Λονδρέζος καθώς πριν καν καλά καλά ιδρώσει η πρώτη φανέλα μετά την ανάπαυλα (46΄) ο Μάτα με βολίδα στην κίνηση μετά από σέντρα του Τόρες από τα δεξιά, κεραυνοβολούσε τον νεαρό πορτιέρο των φιλοξενούμενων δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Σαν να μην έφθανε αυτό τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νταβίντ Λουίζ προσπάθησε να μιμηθεί τον Στάριτζ στέλνοντας την μπάλα μετά την εκτέλεση φάουλ του Μάτα, πρώτα στην πλάτη του Φέρντιναντ και ύστερα στα δίχτυα!

Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του Άλεξ Φέργκιουσον, παρά την τριάρα στην πλάτη, όχι μόνο δεν πέταξαν λευκή πετσέτα, αλλά βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν! Έστω και αν χρειάστηκε ένα σωστό σφύριγμα του Γουέμπ για ανατροπή του Εβρά από τον Στάριτζ (58΄) και ένα στραβοπάτημα του Γουέλμπεκ πάνω στον Ιβάνοβιτς (69΄) προκειμένου να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους για αποφυγή τέτοιου στο Λονδίνο! Ο Ρούνεϊ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, εκτελώντας σωστά από τα 11 βήματα, για να μετατρέψει τα όνειρα των γηπεδούχων σε εφιάλτη ο Ερνάντες, «γράφοντας» το τελικό 3-3 με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκιγκς, τέσσερα λεπτά πριν εκπνεύσει η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης!

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα