Από Δευτέρα... κληρώνει για Ντομίνγκος και ανανεώσεις στον Ολυμπιακό

Καμία εξέλιξη δεν αναμένεται να υπάρξει στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού, αλλά και σ' αυτά των ανανεώσεων με τους Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς και Μοντέστο, πριν τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, καθώς ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναμένεται να επιστρέψει από την Κωνσταντινούπολη (έχει πάει για το Final-4 της Euroleague) την Δευτέρα

(14/05).

Η κατάκτηση του φετινού νταμπλ από τον Ολυμπιακό γιορτάστηκε στην χθεσινή (09/05) φιέστα στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε μία βραδιά που άφησε ικανοποιημένους άπαντες στο ερυθρόλευκο «στρατόπεδο», και πλέον στην Πλατεία Αλεξάνδρας στρέφουν την προσοχή τους στον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν.

Το μείζον θέμα, φυσικά, για την διοίκηση του Ολυμπιακού είναι η επιλογή του προπονητή εκείνου, ο οποίος θα κληθεί ν’ αντικαταστήσει τον απερχόμενο Ερνέστο Βαλβέρδε και να «τρέξει» την πειραϊκή ομάδα του χρόνου σ’ Ελλάδα κι Ευρώπη.

Οι ιθύνοντες των νταμπλούχων και προσωπικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις προπονητών, που έχουν χαρακτηριστεί ενδιαφέρουσες.

Αυτός, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται στην… pole position για ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, είναι ο Ντομίνγκος Πασιένσια. Ο 43χρονος Πορτογάλος προπονητής αρέσει πολύ στον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων» και – τουλάχιστον αυτή την στιγμή – μοιάζει να έχει σοβαρό προβάδισμα για να φορέσει την κόκκινη φόρμα.

Ο άλλοτε τεχνικός ηγέτης της Μπράγκα και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ωστόσο, δεν είναι η μοναδική επιλογή για τον Ολυμπιακό, οι διοικούντες τον οποίο εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις (σ.σ. κυρίως από την Ιβηρική Χερσόνησο).

Από την Πλατεία Αλεξάνδρας, πάντως, επιβεβαίωναν ότι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία, ώστε να έχει το τελικό ραντεβού με τον Ντομίνγκος, ενώ το πρόγραμμα του Σέρβου περιλαμβάνει ακόμα μία... στάση στην Ιβηρική Χερσόνησο, καθώς θα περάσει και από την Ισπανία.

Στον Ολυμπιακό έχουν ανοιχτά τα… ραντάρ τους, τίποτα, όμως, δεν πρόκειται να συμβεί νωρίτερα από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας κι αυτό διότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θ’ απουσιάζει!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα δώσει το «παρών», ως γνήσιος οπαδός των «ερυθρόλευκων», στην Κωνσταντινούπολη, όπου η ομάδα μπάσκετ του πειραϊκού συλλόγου θα διεκδικήσει το προσεχές τριήμερο (11-13/05) τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας της Ευρώπης μετέχοντας στο Final-4 της Euroleague.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να επιστρέψει την Δευτέρα (14/05) από την Τουρκία και αμέσως να.. σηκώσει μανίκια πιάνοντας δουλειά, τόσο στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, όσο και σ’ αυτό των ανανεώσεων των «παλιοσειρών» της ομάδας, δηλαδή των Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Πάντελιτς και Ιμπαγάσα.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο, ότι δεν πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο ραντεβού με τον εκπρόσωπο του Αριέλ Ιμπαγάσα, καθώς αναγκάστηκε ν’ αναχωρήσει από την Ελλάδα εκτάκτως νωρίτερα απ’ ότι υπολόγιζε.

Οι περιπτώσεις, πάντως και των τεσσάρων προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών εξακο

Keywords
Τυχαία Θέματα