«Απαράδεκτο αλλά μεμονωμένο περιστατικό»

Για μεμονωμένο περιστατικό που δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα των Χανίων έκανε λόγο ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας, Ι. Καραμουσάδακης.

Το παιχνίδι των Χανίων με τον Σταυρός Καλυθιών σημαδεύτηκε από επεισόδια και η διοίκηση των «κυανόλευκων» εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας πως καταδικάζουν την επίθεση στην παίκτρια της αντίπαλης ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αισθάνομαι την ανάγκη μετά το απαράδεκτο και ατυχές αλλά μεμονωμένο περιστατικό που συνέβη στον Εθνικό Στάδιο Χανίων δέκα λεπτά μετά την λήξη του αγώνα για το γυναικείο πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας μεταξύ

Α.Ο. Χανιά – Σταυρός Καλυθιών.

1ον Να καταδικάσω απερίφραστα το γεγονός και να ζητήσω συγγνώμη απ’ όλους όσους θίγονται από το συμβάν και να δηλώσω ότι δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι θα μπορούσε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο ώστε να προβλέψω να προετοιμαστώ και να αντιδράσω.

2ον Να παρακαλέσω όσους και όσες έρχονται στο γήπεδο που αγωνίζονται οι ακαδημίες του Α.Ο. Χανιά και η γυναικεία ομάδα να έρχονται μόνο να καμαρώσουν και να χαρούν τα παιδιά τους να τα χειροκροτούν να τα επιβραβεύουν γι΄ αυτό που κάνουν και να μην ασχολούνται με κανέναν άλλο .

3ον Να δηλώσω ότι α) Η ιστορία και οι ιδέες του Α.Ο .Χανιά είναι ξεκάθαρες και δεν επιτρέπονται τέτοιου είδους ενέργειες δεν επικροτούνται και δεν προστατεύονται , γι’ αυτό τον σκοπό αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις και θα συνεχίσουμε.
β) Αν στο μέλλον συμβεί το παραμικρό και υποπέσει στην αντίληψη μας θα καταγγέλλεται στις αρμόδιες αρχές ονομαστικά (από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο συμβάν) που θα θιγεί και θα προσβάλει τις αρχές την ιστορία και την ιδέα την οικογένεια της ομάδας.
Είναι καιρός κάποια πράγματα να μην μένουν στα λόγια και σιγά σιγά να γίνονται πράξεις (δεν απειλούμε απλά εξηγούμαστε για να μην παρεξηγηθούμε στο μέλλον).

4ον Απαντώ α) σε όσους μιλούν και γράφουν για την φιλοξενία της γυναίκειας ομάδας ότι δεν έχουν να κάνουν τίποτα παραπάνω από το να επικοινωνήσουν με τις ομάδες που ήρθαν στα Χανιά τα δύο τελευταία χρόνια και να τους πουν τις εντυπώσεις τους γιατί εμείς δεν μιλάμε με λόγια αλλά με έργα.
β ) Στη δε ομάδα της Ρόδου αφού πρώτα τους ζητήσω συγνώμη για το γεγονός θέλω να αποκαταστήσω την αλήθεια από πλευρά φιλοξενίας που μας κατηγορεί ότι δεν τους προστατεύαμε τους λέμε ότι οι αναγραφόμενοι στο φύλλο αγώνα αφού είχε λήξει το παιχνίδι δέκα λεπτά και είχαμε απομακρυνθεί κινούμενοι προς τα αποδυτήρια μόλις αντλήθηκα το γεγονός τρέξαμε ξεχωρίσαμε, απομακρύναμε (δεν φυγαδεύσαμε) τον δράστη και ασχοληθήκαμε με την εμπλεκομένη παίχτρια της Ρόδου .

Η γιατρός του αγώνα ήταν συνεχεία κοντά της μέχρι οι παίχτριες να αποσυρθούν στα αποδυτήρια τους.

Εγώ ο ίδιος ρώτησα τον πρόεδρο για το κορίτσι αν χρειάζεται να καλέσω ασθενοφόρο ή να την πάω στο νοσοκομείο αλλά η απάντηση ήταν αρνητική.

Τέλος για όλους αυτούς που ισχυρίζονται πως ο δράστης ήταν μπαμπάς παίχτριας να μας υποδείξουν ποιας παίχτριας ήταν μπαμπάς για να ρωτήσουμε και εμείς την μαμά της

Keywords
Τυχαία Θέματα