Απάντησε στον Αποστολόπουλο ο Ηλυσιακός

Στο τελεσίγραφο που έβαλε ο υποψήφιος αγοραστής του Ηλυσιακού, Παύλος Αποστολόπουλος, και τους όρους που έθεσε απάντησε με ανακοίνωση το ΤΑΠ.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται με αιχμηρό τρόπο προς τον Αποστολόπουλο, που «εμφανίζεται σαν αυτόκλητος υπερασπιστής του δίκιου των ποδοσφαιριστών μας…».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ: «Ο κύριος αυτός που έχει το θράσος να στέλνει και τελεσίγραφο, αφού μπλέκει τον κ. Βίκτωρα Μητρόπουλο που ουδεμία

δοσοληψία έχει με την ομάδα μας, εμφανίζεται σαν αυτόκλητος υπερασπιστής του δίκιου των ποδοσφαιριστών μας. Αλλά το μόνο που τον καίει είναι να μας πείσει ότι έχουμε ανάγκη 5-6 ποδοσφαιριστές που τους έχει ήδη έτοιμους για να ενισχύσουν την ομάδα μας.

Έχουμε ζητήσει από τον κ. Αποστολόπουλο να μας προσκομίσει ποινικό μητρώο, φορολογικές δηλώσεις, επιχειρηματικό σχέδιο και όλα όσα απαιτούνται από τον αθλητικό νόμο, προκειμένου η ΕΕΑ να χορηγήσει την άδεια υπογραφής σχετικής σύμβασης παραχώρησης της διοικητικής και οικονομικής διαχείρισης του ΤΑΠ από τον ενδιαφερόμενο επιχειρηματία αγνώστων μέχρι στιγμής επιχειρήσεων».

Keywords
Τυχαία Θέματα