Α.Ο. Καρδίτσα - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1

Τυχερός ο ΑΟΚ στην έδρα του αφού ήρθε ισόπαλος 1-1 με μια μαχητική Αναγέννηση Καρδίτσας για τον 4ο όμιλο της Δ' εθνικής.

Ο Κρανιώτης στο 20΄με κεφαλιά έδωσε στους γηπεδούχους το προβάδισμα στο ντέρμπι αλλά πολύ γρήγορα απάντησε η Αναγέννηση. Στο 29' ο Μπουντούρης έφερε και πάλι το ματς στα ίσα. Ο Κούρκουλας είχε ένα σουτ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου που πέρασε σύριζα από το δοκάρι του Τρούκη και την Αναγέννηση πίεζε περισσότερο στην γενική εικόνα. Στο πρώτο μέρος ακυρώθηκε και το της Αναγέννησης ως οφσάιντ χωρίς όμως διαμαρτυρία

από τους φιλοξενούμενους για την φάση.Η Αναγέννηση έφτασε κοντά στην ανατροπή στο 75' αλλά Μπουντούρης και ΑΘανασιάδης δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ σε... τριπλή ευκαιρία.

Αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Πέτρου με δέυτερη κίτρινη ενώ η Αναγέννηση πολιορκούσε την εστία του ΑΟΚ και ήταν άτυχη που δεν ισοφάρισε.


Α.Ο. Καρδίτσα (Τάσος Γκουτζίδης): Τρούκης, Γκόλιας, Καλουδιώτης (46' Κοντοβάς), Καραγιώργος, Κουκούλης, Κρανιώτης, Μεσιακάρης, Παππάς Θ., Πάτρας, Τσιρογιάννης (90' Κόκκινος) και Τσέλιος Αχ.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Αναστασίου, Βράκας (46' Ζάρρας), Δημόπουλος, Κλάζογλου, Κούρκουλας, Μπουντούρης, Φαλάγγας (76'Κανιούρας), Πέτρου, Φωτιάδης, Χατζηρίζος και Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα