Αντωνίου: «Συνεχίζουμε σεμνά και ταπεινά»

Να συνεχίσει η ομάδα του σεμνά και ταπεινά παρά το γεγονός ότι ο Πανηλειακός βρίσκεται στην κορυφή του νοτίου ομίλου της football league 2 ζήτησε ο Σωτήρης Αντωνίου.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι οι παίκτες του συναισθάνονται το βάρος της φανέλας, μια και φέτος η ομάδα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους:

«Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, δηλαδή την πολύ σημαντική νίκη. Στο πρώτο μέρος κυριαρχήσαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε διευρύνει το προβάδισμα μας,

όπως και στην πρώτη φάση της επανάληψης. Και αυτό το σημείο πρέπει να το προσέξουμε, να καθαρίζουμε δηλαδή τα ματς όταν έχουμε την ανάλογη εικόνα αγώνα και τις ευκαιρίες, ώστε να μην αγχωνόμαστε στη συνέχεια, αφού σχεδόν όλα τα ματς εντός έδρας πιστεύω ότι θα είναι παρόμοια.

Στη συνέχεια και με την πάροδο του χρόνου, αδικαιολόγητα, αφού δεν υπήρχε τέτοια εντολή, οπισθοχωρήσαμε για να κρατήσουμε το σκορ. Έχει πάντως κι αυτό την εξήγηση του, αφού οι παίκτες μας, τους οποίους συνολικά συγχαίρω για την προσπάθεια τους, συναισθάνονται το βάρος της κορυφής, αλλά και του πόσο σημαντικό είναι ότι μετά από πολλά χρόνια αυτή η ομάδα, με τη βαριά φανέλα, πρωταγωνιστεί σε κάποια εθνική κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, γιατί μας βοήθησαν πολύ και ήταν ο δωδέκατος παίκτης μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Πρέπει να συνεχίσουμε σεμνά και ταπεινά, στο ίδιο κλίμα και με τον ίδιο τρόπο, για να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε όπως είναι ο φετινός στόχος μας».

Ανταπόκριση: Νάσος Σκούρας

Keywords
Τυχαία Θέματα