Αντωνίου: «Πλήγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο η διακοπή»

Κατά της αποχής που κήρυξαν οι παίκτες της football league και football league 2, με συνέπεια να αναβληθούν οι αγώνες και των δύο πρωταθλημάτων, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Σωτήρης Αντωνίου.

Ο τεχνικός του Πανηλειακού ανέφερε ότι αυτή η αποχή «δεν είναι καλή για κανέναν», ενώ πρόσθεσε ότι «η διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι ένα ακόμα πλήγμα στο άμοιρο

ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωτήρη Αντωνίου:

«Η αποχή αυτή, με συνέπεια να μη γίνουν τελικά οι αγώνες, δεν είναι καλή για κανέναν. Και κυρίως δεν είναι καλή για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων. Πιστεύω ότι κανένα πρόβλημα δε λύνεται με αποχή, αντίθετα μάλλον δημιουργούνται περισσότερα, ειδικά σε τέτοιες εποχές. Τα προβλήματα πρέπει να λύνονται με συνεργασία και ειλικρινή διάλογο, μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι ένα ακόμα πλήγμα στο άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο Πανηλειακός μετά την απόφαση των παικτών για αποχή: «Θα ακολουθήσουμε το αρχικό πρόγραμμά μας ως και την Πέμπτη, κι από εκεί και πέρα, ανάλογα και με το τι νέα αναμένεται να υπάρχουν (πιθανόν και από τη συνεδρίαση του συμβουλίου της Ένωσης την ίδια μέρα) θα τροποποιήσουμε το υπόλοιπο πρόγραμμα, μη μπορώντας να κάνουμε αλλιώς».

Σήμερα (31/01) η ομάδα έχει ρεπό.

ΠΥΡΓΟΣ: Νάσος Σκούρας

Keywords
Τυχαία Θέματα