«Αντικαταστάτης του Φαν Πέρσι ο Ζιρού»

Ο Ζιλ Γκριμαντί που βρίσκεται στο τμήμα σκάουτινγκ τη Άρσεναλ υποστήριξε πως η μεταγραφή του Ζιρού, έγινε λόγω… Φαν Πέρσι.

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες για να παραμείνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Άρσεναλ ο Ρόμπιν φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός διεθνής έχει αποφασίσει πως θέλει να αλλάξει παραστάσεις και να αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες» και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο Ζιλ Γκριμαντί, μέλος του σκάουτινγκ της Άρσεναλ, μιλώντας στα Μέσα της Γαλλίας

υποστήριξε πως η μεταγραφή του Ολιβιέ Ζιρού έγινε για να αντικαταστήσει τον Ρόμπιν φαν Πέρσι.

«Η αγορά του Ολιβιέ Ζιρού συνδέεται με την αποχώρηση του Ρόμπιν φαν Πέρσι; Ναι, αυτός είναι ο λόγος. Δεν θέλαμε να μείνουμε ακάλυπτοι στην επίθεση. Θέλουμε πολύ να μείνει στην ομάδα, αλλά υπάρχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο και όλο το θέμα είναι περίπλοκο πλέον. Στην Άρσεναλ υπάρχει υγιής ατμόσφαιρα. Ο παίκτης είναι εδώ τα τελευταία οκτώ χρόνια και είναι αφοσιωμένος στην ομάδα», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Αν έρθει μία μεγάλη και ικανοποιητική πρόταση και θέλει να φύγει, τότε θα είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσουμε. Για κάποιους ποδοσφαιριστές πάντα έλεγα πως δεν είναι διαθέσιμοι για μεταγραφή, αλλά υπάρχουν κάποιες παράμετροι που δεν μπορείς να προβλέψεις», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα