Αντικαταστάτης του Kemp ο Jones

01:13 5/7/2012 - Πηγή: OnSports

Στο όγδοο All Star Game της καριέρας του θα πάρει μέρος ο Chipper Jones, αντικαθιστώντας τον τραυματία Matt Kemp.

Ο 40χρονος Αμερικανός των Ατλάντα Μπρέιβς δεν θα χάσει τελικά τη γιορτή του μπέιζμπολ, που θα γίνει στις 10 Ιουλίου στο «Kauffman Stadium» του Κάνσας και θα είναι η τελευταία στην πολυετή θητεία του στο MLB, αφού όπως έχει ανακοινώσει στο τέλος της σεζόν θα αποσυρθεί από

την ενεργό δράση. Η επιλογή του δεν έχει επισημοποιηθεί από τη λίγκα, αυτό όμως δεν εμπόδισε ούτε στο ελάχιστο τον Jones να προχωρήσει στις πρώτες δηλώσεις του, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή του στο All Star Game. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε πρόκειται για πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εκείνον και την οικογένειά του, αφού θα είναι η πρώτη φορά που οι τέσσερις γιοι του θα ζήσουν από κοντά τις εκδηλώσεις.

«Έχω απολαύσει κάθε All Star Game στο οποίο έχω συμμετάσχει. Πρόκειται για τεράστια τιμή. Το να συμπεριληφθείς στις all star ομάδες είναι σαν να βγαίνεις νικητής από ένα διαγωνισμό δημοτικότητας. Όταν, όμως, φθάνει η στιγμή που παίρνεις μέρος στο All Star Game μπορείς να ξεχωρίσεις τον εαυτό του ως ένα ιδιαίτερο κομμάτι της ελίτ. Όλοι όσοι φορούν τη φανέλα του MLB ανήκουν στην ελίτ. Ωστόσο, όταν παίρνεις μέρος στο All Star Game μπαίνεις σε μια άλλη, ειδική, κατηγορία», πρόσθεσε ο Jones.

Keywords
Τυχαία Θέματα