Άνετος φαίνεται ο Andrew Luck

Από τα πρώτα προπονητικά βήματα φαίνεται η προσαρμογή του Andrew Luck και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Η πρώτη επιλογή του φετινού ντραφτ έχει πάρει μέρος στα πρώτα του 11 vs 11 σαν μέλος των Ιντιανάπολις Κολτς. Φυσικά είναι στη βασική ενδεκάδα, ενώ εντυπωσιάζει ήδη με τον βαθμό ετοιμότητάς του.

Στη δεύτερη ομάδα ο Tebow

Ο Rex Ryan, προπονητής των Νιου Γιορκ Τζετς, τοποθέτησε

τον Tim Tebow στην αναπληρωματική ομάδα. Άλλωστε διατήρησε τον Mark Sanchez στη βασική θέση του quarterback, κάτι που αναμενόταν. Κάπως έτσι θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες στο «στρατόπεδο» των Τζετς. Εν τω μεταξύ, ο Santonio Holmes έχει μείνει εκτός προπονήσεων λόγω μικροενοχλήσεων στον δικέφαλο.

Αυστηρότερες ποινές για τους… μεθυσμένους οδηγούς

Πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και το NFL σκοπεύει να επιβάλει αυστηρότερες ποινές στους… μεθυσμένους παίκτες. Εν τω μεταξύ ο guard των Νιου Γιορκ Τζάιαντς, David Diehl, απολογήθηκε για το δικό του σχετικό περιστατικό.

Στους Ρέιντερς ο Humphrey

Τον tight end, Tory Humphrey, απέκτησαν οι Όκλαντ Ρέιντερς. Ο πρώην παίκτης των Γκριν Μπέι Πάκερς και Νιου Ορλίνς Σέιντς έχει πάρει μέρος σε 31 παιχνίδια regular season.

Να συνεχίσει τέσσερα χρόνια θέλει ο Smith

Ο 33χρονος wide receiver των Καρολάινα Πάνθερς, Steve Smith, δήλωσε πως θέλει να μείνει ακόμα για τρία με τέσσερα χρόνια στο NFL. Τότε εκτιμά πως ο γιος του θα αγωνίζεται σε κολεγιακό επίπεδο.

Ανακατατάξεις στους Ντόλφινς

Μία ημέρα ύστερα από την απόκτηση του Chad Ochocinco, οι Μαϊάμι Ντόλφινς ανακοίνωσαν δύο ακόμα μεταγραφές. Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο fullback, Ryan Mahaffey, ενώ ο wide receiver Derek Moye τοποθετήθηκε στον κατάλογο των waivers.

Τραυματίας ο Vollmer

Σε εγχείρηση υποβλήθηκε ο Sebastian Vollmer των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς. Ο Γερμανός tackle ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, στην οποία έγινε σοβαρή επέμβαση το 2006.

«Τελειώνει» ο Graham από τους Τάιτανς

Ο 33χρονος tight end Daniel Graham αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους Τενεσί Τάιτανς. Φαίνεται πως η παρουσία του πρώην παίκτη των Ντένβερ Μπρόνκος και Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς στο φετινό ρόστερ κρίνεται περιττή.

«Κόπηκε» ο Quinn Barham

Οι Ντιτρόιτ Λάιονς αποδέσμευσαν τον offensive tackle, Quinn Barham, ώστε να δημιουργηθεί χώρος στο ρόστερ για τον Jarett Dillard. Ο Barham προήλθε από το Πεν Στέιτ και αποκτήθηκε σαν undrafted rookie. Εν τω μεταξύ τα «λιοντάρια» αναμένεται να ασχοληθούν ενεργά με τους αμυντικούς παίκτες, κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας. Άλλωστε αρκετοί από αυτούς προέρχονται από τραυματισμούς, οπότε απαιτείται επαναφορά στην επιθυμητή φυσική κατάσταση.

«Έδεσαν» τον Quick οι Ραμς

Συμβόλαιο υπέγραψε ο Brian Quick με τους Σέιντ Λούις Ραμς. Πρόκειται για επιλογή ντραφτ δεύτερου γύρου, που είναι wide receiver.

Πήραν τον Wragge οι Ρέιβενς

Τον έμπειρο offensive lineman, Tony Wragge, απέκτησαν οι Μπάλτιμορ Ρέιβενς. Ο πρώην παίκτης των Σέ

Keywords
Τυχαία Θέματα