Ανεπαρκής ο Rock στο Raw

Ύστερα από μερικούς μήνες απουσίας, ο Rock επέστρεψε στο Raw SuperShow, αλλά δεν... έπεισε χάνοντας καθαρά τη λεκτική του μονομαχία με τον John Cena.

Πέρα από τις σεναριακές... βρισιές που ξεσήκωσαν το κοινό του Πόρτλαντ, ο Rock μπέρδεψε δεκάδες φορές τα λόγια του και ήταν φανερά μακριά από τον καλό του εαυτό. Για

κάποιον ακαθόριστο λόγο, ο Dwayne Johnson, αληθινό όνομα του ηθοποιού-wrestler, δεν ήταν συγκεντρωμένος και πρόσφερε ένα από τα χειρότερα promos της καριέρας του.

Στο μεταξύ η άμεση αντιπαράθεση των δύο main eventers της φετινής WrestleMania ήταν ολιγόλεπτη. Συγκεκριμένα ο Cena διέκοψε τον Rock και αποχώρησε πριν ακούσει οποιαδήποτε απάντηση.

Το εβδομαδιαίο επεισόδιο άνοιξε με κόντρα παγκόσμιων πρωταθλητών. Για πολλοστή φορά ο WWE Champion, CM Punk, αντιμετώπισε τον World Heavyweight Champion, Daniel Bryan. Για πολλοστή φορά, πάλι, ο αγώνας δεν είχε νικητή, αφού οι Chris Jericho και Sheamus, αντίπαλοι των δύο παγκόσμιων πρωταθλητών στη “Mania παρενέβησαν, κάτι που συνέβη επίσης με τους John Laurinaitis και Teddy Long, «αφεντικά» του Raw και SmackDown, αντίστοιχα.

Στο μεταξύ, ο Miz... ξάπλωσε εύκολα για λογαριασμό του Cena, ενώ οι Primo και Epico διατήρησαν τους τίτλους Tag Team κερδίζοντας Triple Threat. Τέλος, η Kelly Kelly επικράτησε της Nikki Bella και η Eve... αποκάλυψε τον τρόπο που σκέφτονται οι γυναίκες.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Η Kelly Kelly κέρδισε την Nikki Bella.
O John Cena κέρδισε τον Miz.
Οι Primo & Epico κέρδισαν Dolph Ziggler & Jack Swagger και Kofi Kingston & R-Truth.
Οι Sheamus & Big Show κέρδισαν Mark Henry & Cody Rhodes.

Keywords
Τυχαία Θέματα