Ανατροπή σκηνικού στη Νίκη Βόλου, είπε «όχι» και ο Αλεξίου!

12:33 5/4/2012 - Πηγή: OnSports

Παρότι την Τετάρτη (5/04) είχε γνωστοποιηθεί μέσω της Νίκης Βόλου ότι ο Αλέξης Αλεξίου είναι ο νέος τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας, τελικά ο 49χρονος προπονητής έκανε… πίσω και είπε «όχι» στην πρόταση της ΠΑΕ να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της.

Δεν της έφταναν τα σοβαρά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Νίκη Βόλου, της οποίας το παιχνίδι και οι διαιτητές με τον Αετό Σκύδρας δεν ορίστηκαν «σύμφωνα με τις υπ’ αριθμ. 86 & 87/ 27.3.2012 αποφάσεις του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ

για την ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ», που αφορούν σε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον Αντώνη Σωτρίνη, ήρθε και η απρόσμενα αρνητική απάντηση του Αλέξη Αλεξίου.

Παρότι ο 49χρονος τεχνικός είχε δώσει χθες (4/04) τα χέρια με τον Δημήτρη Ιωαννίδη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της θεσσαλικής ομάδας, τελικά αποφάσισε να αρνηθεί και έτσι δεν θα είναι ο νέος τεχνικός της Νίκης Βόλου.

Ο Αλέξης Αλεξίου σκοπεύει να στείλει επιστολή στα Μ.Μ.Ε., όπου θα ανακοινώσει τους λόγους που τελικά δεν θα καθίσει στον πάγκο των «κυανόλευκων».

Keywords
Τυχαία Θέματα