Ανατροπή και κορυφή για Γιουβέντους

Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-1 επικράτησε η Γιουβέντους της Κατάνια στη «Γιουβέντους Αρένα» επιστρέφοντας στην κορυφή.

Στην πρώτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος επέστρεψε η Γιουβέντους, η οποία στο γήπεδό της δυσκολεύτηκε απέναντι στην Κατάνια, επικρατώντας εντέλει 3-1. Οι Σικελοί αιφνιδίασαν τους «μπιανκονέρι» και μόλις στο 4’ πήραν το προβάδισμα με τέρμα του Μπαριέντος.

Από εκεί και πέρα όμως, τρία λάθη του Κοσίτσκι έφεραν τη νίκη για τη «γηραιά κυρία». Στο 22’ ο Πίρλο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με το «τοίχος»

να είναι λάθος τοποθετημένο.

Στο 65’ ο Μότα, αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους με δεύτερη κίτρινη κάρτα, λόγω σκληρού μαρκαρίσματος στον Ντε Τσέλιε. Στο 74’ ο Πίρλο εκτέλεσε το φάουλ με τον Κοσίτσκι να κάνει λάθος έξοδο και τον Κιελίνι σε κενή εστία με κεφαλιά να δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Κουαλιαρέλα. Ο Κοσίτσκι έδιωξε λάθος την μπάλα με τον Πίρλο να βγάζει σε τετ α τετ τον Ιταλό επιθετικό που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Παντόιν (61’ Πέπε), Μαρκίσιο, Πίρλο, Τζιακερίνι, Ντε Τσέλιε (68’ Βούσινιτς), Μποριέλο (76’ Λιστάινερ), Κουαλιαρέλα
ΚΑΤΑΝΙΑ: Κοσίτσκι, Μότα, Λεγκροτάλιε, Μπελούτσι, Μαρκέσε, Ίθκο, Λόντι (60’ Σπόλι), Αλμιρόν, Γκόμεζ (71’ Σεϊμούρ), Μπεργκέσιο, Μπαριέντος (50’ Μπιατζιάντι)

Keywords
Τυχαία Θέματα