Αναστόπουλος: «Θα έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι»

Αν και ο βαθμός της ισοπαλίας είναι σημαντικός για τον ΟΦΗ, ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε πως η ομάδα του μπορούσε να πάρει τη νίκη.

«Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο, ως συνήθως πρέπει να δεχθούμε το γκολ για να αντιδράσουμε, πράγμα το οποίο έγινε και στην επανάληψη έπρεπε να πετύχουμε ένα γκολ

ακόμα. Πριν το ματς με ισοπαλία θα ήμουν ευχαριστημένος. Τώρα δεν είμαι. Βοήθησε η αποβολή του Μανωλά, αλλά θα έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι. Και χωρίς κόσμο περάσαμε από μία δύσκολη έδρα. Κοιτάμε τη συνέχεια και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των Κρητικών.

Σε ερώτηση γιατί άργησε να κάνει τις αλλαγές του, επισήμανε: «Εκείνη τη στιγμή ενώ είχαμε ρυθμό για ποιο λόγο να αλλάξουμε; Το τι φορτώνω εγώ και τι όχι είναι δικό μου θέμα».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ μετά το 1-1 δεν έβαλε άλλο γκολ, σημείωσε: «Μας έλειπε μία πάσα, σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Βγαίναμε ωραία στον αιφνιδιασμό, αλλά μας έλειπε η τελική πάσα να γίνει η εκτέλεση».

Για την απόδοση των Κρητικών στο πρώτο μέρος, υπογράμμισε: «Σαν εικόνα παιχνιδιού ήταν δύο όψεις. Το είπα και πριν. Δεν ήμασταν γρήγοροι, δεν είχαμε καλά γυρίσματα. Ήμασταν και λίγο τυχεροί. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε μετά το γκολ της ΑΕΚ. Βοήθησε η αποβολή του Μανωλά, ισοφαρίσαμε, είχαμε τρομερό ρυθμό κι αν η μπάλα στο σουτ του Σίσιτς πήγαινε μέσα θα είχαμε κάτι διαφορετικό. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι είμαι στεναχωρημένος. Δεν παύει όμως να έχει μεγάλη σημασία και αξία που πήραμε αυτόν τον βαθμό».

Για το αν θα έκανε και τώρα τα ίδια πλάνα για ματς, ανέφερε: «Το ίδιο θα έκανα. Είχαμε ορισμένες απουσίες και του Μάντζιου και του Καμπάνταη. Δεν μένω στις απουσίες. Μένω στην προσπάθεια».

Τέλος, για το αν ο ΟΦΗ είναι φαβορί για την πέμπτη θέση, ξεκαθάρισε: «Σε καμία περίπτωση! Εμείς δεν έχουμε, όχι σαν αξία, τα εφόδια για να προχωρήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα