Ανανέωσε και ο Χουμέλς με Ντόρτμουντ!

17:23 3/6/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Ματς Χούμελς είναι ο τελευταίος χρονικά παίκτης που συμφώνησε με την διοίκηση της Ντόρτμουντ να ανανεώσει το συμβόλαιό του κι έτσι θα παραμείνει στη Μπορούσια μέχρι το 2017!

Ο Γερμανός αμυντικός αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος των Βεστφαλών και με τις εμφανίσεις του έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία στόπερ στον κόσμο. Πολλές ομάδες τον είχαν στο «στόχαστρό» τους, ωστόσο εκείνος συμφώνησε με την διοίκηση της Ντόρτμουντ για νέο πενταετές συμβόλαιο!

«Από τη στιγμή που ο σύλλογος με προσέγγισε και μου πρότεινε να επεκτείνουμε

τη συνεργασία μας, ήξερα αμέσως τι να απαντήσω. Ήθελα να συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας, που είναι τόσο πετυχημένη και είναι τόσο ευχάριστο να βρίσκεσαι, οπότε δεν μπορούσα να πω όχι», ανέφερε ο Χούμελς.

«Ο Ματς μπορούσε να μετακομίσει, πρακτικά, σε οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη, αλλά εκείνος επέλεξε την Μπορούσια Ντόρτμουντ και αυτό είναι σπουδαία υπόθεση. Είναι ένας πολύ σκεπτόμενος παίκτης, σε ότι αφορά στα μαρκαρίσματα και τον τρόπο που αμύνεται, που δεν ξέρω αν υπάρχεις άλλος σε όλη την ήπειρο να το κάνει τόσο καλά», είπε από την πλευρά του ο Γιούργκεν Κλοπ στο επίσημο site της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως, μέχρι τώρα, η Ντόρτμουντ έχει ήδη ανανεώσει τα συμβόλαια των Φελίπε Σαντάνα, Μίτσελ Λάνγκερακ και Πατρικ Οβομογέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα