Αναμένοντας το Clasico

Η «μάχη» του τίτλου καλά κρατεί στην Ισπανία και το Onsports σας παρουσιάζει τα σημεία - κλειδιά που θα κρίνουν τον πρωταθλητή στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Πριν από λίγες εβδομάδες το ισπανικό πρωτάθλημα έμοιαζε χωρίς ενδιαφέρον. Η Ρεάλ Μαδρίτης, είχε αποσπαστεί δέκα βαθμούς από την Μπαρτσελόνα και όλα έδειχναν πως είχαν κριθεί σε ό,τι αφορά τη «μάχη» του τίτλου στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Παρόλα αυτά, ένα άσχημο… φεγγάρι της «βασίλισσας» έδωσε εκ νέου ενδιαφέρον στη «μάχη» του πρωταθλήματος και οι τελευταίες έξι αγωνιστικές

στην Ισπανία αναμένεται να είναι εντυπωσιακές!

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, κατάφερε να μειώσει στους τέσσερις βαθμούς την απόστασή της από την κορυφή, μετρώντας εννέα συνεχόμενες νίκες και σε συνδυασμό με τις τρεις ισοπαλίες της Ρεάλ Μαδρίτης σε αυτό το διάστημα, έχει μειώσει αρκετά την απόσταση που χώριζε τις δύο ομάδες.

Όλα, θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά, αν μεσοβδόμαδα, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έκανε καλό τελείωμα στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Τελικά επικράτησε με 4-1, διαφορετικά η απόστασή της από τη Μπαρτσελόνα θα είχε μειωθεί στους δύο βαθμούς.

Ή το τελειώνει ή… τρέχει

Το Σαββατοκύριακο που έρχεται, οι δύο διεκδικήτριες του τίτλου φαινομενικά έχουν εύκολο έργο. Η «βασίλισσα» υποδέχεται την Σπόρτινγκ Χιχόν, η οποία επιζητά ένα θαύμα για να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ οι Καταλανοί, έχουν πιο δύσκολο έργο, καθώς φιλοξενούνται από τη Λεβάντε εκτός έδρας.

Όλα… ίσως κριθούν στο Clasico της μεθεπόμενης αγωνιστικής. Στο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης και εφόσον επικρατήσει θα μειώσει στον πόντο την απόστασή της από την κορυφή του πρωταθλήματος και θα επιζητά το απόλυτο μέχρι το τέλος της σεζόν και ταυτόχρονα μία γκέλα της «βασίλισσας». Σε περίπτωση που η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από τη Βαρκελώνη, ουσιαστικά «κλειδώνει» και τον τίτλο, καθώς δύσκολα θα βρεθούν ομάδες να της κόψουν βαθμούς.

Ρεάλ Μ.

82

Χιχόν

Μπαρτσελόνα*

Σεβίλλη

Μπιλμπάο*

Γρανάδα*

Μαγιόρκα

Μπαρτσελόνα

78

Λεβάντε*

Ρεάλ Μ.

Βαγιεκάνο*

Μάλαγα

Εσπανιόλ

Μπέτις*

* Οι εκτός έδρας αναμετρήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα