Αναγνώστου: «Δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε την αστυνομία»

Σαφείς αιχμές για την αστυνομία άφησε ο Μιχάλης Αναγνώστου αναφερόμενος στα επεισόδια που οδήγησαν στη διακοπή του ντέρμπι ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός, τονίζοντας πως η Super League δεν μπορεί να την αντικαταστήσει, ενώ «τα μέτρα δεν απέδωσαν».

«Όταν δεν συνεχίζεται

ένας αγώνας, είναι πλήγμα για το ποδόσφαιρο. Προτεραιότητά μας είναι να ολοκληρώνεται ο αγώνας με απόλυτη τάξη και ασφάλεια. Προέχει η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων. Ένα μήνα συνεργαζόμαστε με την αστυνομία για τη συγκριμένη αναμέτρηση», τόνισε αρχικά ο διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της Super League, μιλώντας στη «Nova», για να συμπληρώσει:

«Τα μέτρα δεν απέδωσαν. Όταν επιτρέπουμε σε κάποιους λίγους να κάνουν ό,τι θέλουν στα ελληνικά γήπεδα και φθάνει ο κόμπος στο χτένι, δεν πρέπει να προβληματιζόμαστε μόνο, αλλά να παίρνουμε δραστικά μέτρα».

Σχετικά με τις ευθύνες της διοργανώτριας αρχής, κατέληξε: «Εμείς σαν Super League συμβουλεύουμε την αστυνομία και τις ομάδες. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Eμείς οργανωτικά κάνουμε αυτό που πρέπει, δεν μπορούμε όμως να αντικαταστήσουμε την αστυνομία. Ο συνεταιρισμός στο πλαίσιο που λειτουργεί κάνει αυτό που πρέπει».

Keywords
Τυχαία Θέματα