Αναχωρούν για Ολλανδία οι… μισοί Κ20 του Παναθηναϊκού

Μόλις 16 παίκτες συμπεριλαμβάνει η αποστολή της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού που φεύγει σήμερα (25/05) το πρωί για την Ολλανδία, προκειμένου να δώσει το παρών σε διεθνές τουρνουά στο Ούιτγκεστ.

«Βουνό» είναι τα προβλήματα για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, ενόψει της συμμετοχής των «πράσινων» Κ20 στο πρώτο τουρνουά στο Ούιτγκεστ. Και αυτό γιατί ο Αργεντινός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Στέφανο Καπίνο, Νίκο Μαρινάκη, Χρήστο Κασαπάκη, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο,

Σπύρο Φουρλάνο και Χάρη Μαυρία που βρίσκονται στην Δανία και συμμετέχουν στα ματς της Elite Round με την Εθνική Νέων!

Πλην των προαναφερθέντων, εκτός αποστολής έχουν μείνει επίσης οι Διαμάντης Χουχούμης, Χρήστος Δώνης και Σπύρος Ρισβάνης λόγω… Πανελλήνιων εξετάσεων, ενώ «κόπηκαν» τόσο ο Μαρσέλο Κάσας λόγω τραυματισμού όσο και ο Αλέξανδρος Ταμπάκης, που έχει κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς...

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι, προκειμένου ο Ρότσα να μπορέσει να έχει ένα αξιόμαχο σύνολο τη διάθεσή του, αναγκάστηκε να στραφεί και σε τέσσερα παιδιά από την… Εφηβική ομάδα! Ο λόγος για τους Νέστωρα Γκέκα, Δημήτρη Μυρθιανό, Μαλντίν Υμεράι και Λάμπρο Θαναηλάκη.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, λοιπόν, η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Αλέκο Αναγνωστόπουλο, Νέστωρα Γκέκα, Χρήστο Φαφούτη, Ιλύρ Καστράτι, Μίχαλ Κόι, Δημήτρη Μυρθιανό, Κυριάκο Ανδρεόπουλο, Γιάννη Σταματάκη, Θεόδωρο Σκούφο, Αλέξανδρο Μουζακίτη, Ζάχο Μαραθιανό, Κώστα Αποστολόπουλο, Μαλντίν Υμεράι, Λάμπρο Θαναηλάκη, Νίκο Κουσίδη και Νίκο Γιαννιτσάνη.

Το μόνο ευχάριστο για τον 56χρονο προπονητή είναι πως πριν την έναρξη του «Copa Amsterdam» θα προστεθούν στην αποστολή του «τριφυλλιού» και οι Τριανταφυλόπουλος, Μαρινάκης και Κασαπάκης οι οποίοι θα ταξιδέψουν με τρένο από την Δανία στην Ολλανδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα