Αναχωρεί για Αυστρία την Τετάρτη (4/4)

16:29 3/4/2012 - Πηγή: OnSports

Το απόγευμα θα κάνει την τελευταία προπόνηση στην Αθήνα η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών και αύριο αναχωρεί την Αυστρία όπου θα διεξαχθεί το διεθνές τουρνουά (5-7/4).


Ο Δημήτρης Τζιμούρτος αναφερόμενος στο τουρνουά είπε: «Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τουρνουά. Υπό άλλες συνθήκες αν παίρναμε μία πρόκριση στα πλέι- οφ του Παγκοσμίου θα ήταν ιδανικό για προετοιμασία, αλλά ακόμα και έτσι παραμένει ένα δυνατό τεστ. Σίγουρα

έχουμε κάποιες απώλειες λόγω τραυματισμών, ωστόσο πρέπει να φανούμε πολύ σοβαροί, διότι τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Γίνεται μια προσπάθεια από όλους, δυστυχώς όμως η βοήθεια από την πολιτεία μικραίνει όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, ώστε να υποστηρίξουμε το άθλημα. Ευελπιστώ και με λίγη τύχη να καταφέρουμε τους στόχους μας».

Ο Χάρης Δέλιος ξανακλήθηκε στην Εθνική Ανδρών μετά από περίπου 1,5 χρόνο και δηλώνει: «Η εμπειρία είτε έχεις να παίξεις 2 μήνες, είτε 2 χρόνια δεν αλλάζει. Το συναίσθημα είναι πάντα το ίδιο, όπως και η τιμή που είναι πάντα μεγάλη. Είναι ένα νέο ξεκίνημα με καινούργια παιδιά που έχουν όρεξη και πάθος για διάκριση. Προσπαθούμε προπόνηση με την προπόνηση να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, όπως η άμυνα, που είναι κατά βάση θέμα διάθεσης και τα εύκολα γκολ στην επίθεση».

Ο πίβοτ του Διομήδη Άργους Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου σχολίασε στο site της ΟΧΕ και την κλήρωση στην 1η προκριματική φάση του EURO 2014: «Είναι δύσκολος όμιλος, Ελβετία και Ιταλία είναι καλές ομάδες, αλλά και η Μεγάλη Βρετανία διοργανώνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Υπάρχει καλό κλίμα και διάθεση. Πάμε σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά που θα μας κάνει καλό. Είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε που βρισκόμαστε. Ξεχνάμε τι έγινε τον Ιανουάριο και συνεχίζουμε».

Το πρόγραμμα του τουρνουά
Πέμπτη 5 Απριλίου (Olympia Hall Ίνσμπρουκ)
19:00 Σλοβενία- Ελλάδα
21:15 Αυστρία- Τσεχία

Παρασκευή 6 Απριλίου (Olympia Hall Ίνσμπρουκ)
19:00 Τσεχία- Σλοβενία
21:15 Αυστρία- Ελλάδα

Σάββατο 7 Απριλίου (Κουφστάιν Αρένα)
14:00 Τσεχία- Ελλάδα
17:00 Αυστρία- Σλοβενία

Keywords
Τυχαία Θέματα