Αμφίβολος ο Χαρίσης με Πανιώνιο

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Κώστα Χαρίση για τον δεύτερο αγώνας της σειράς μεταξύ του Κολοσσού και του Πανιωνίου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του συλλόγου από τη Ρόδο αναφέρει…

«Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Κώστα Χαρίση στον… δεύτερο μικρό τελικό με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ο έμπειρος σέντερ υπέστη διάστρεμμα στο ξεκίνημα του χθεσινού αγώνα στο «Βενετόκλειο» και στη

συνέχεια δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Σήμερα θα κάνει θεραπείες στο πόδι του και αν αύριο είναι σε καλύτερη κατάσταση θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας μας για την Αθήνα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πιο χαλαρή προπόνηση, η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι και το απόγευμα η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Η ομάδα μας κερδίζοντας με 71-68 τον Πανιώνιο έκανε το 1-0 στους μικρούς τελικούς και διατήρησε το πλεονέκτημα της έδρας της.

Το απόγευμα του Σαββάτου (17:30 ΕΤ1), οι «θαλασσί» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο, στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών. Από κει και πέρα ο Αντώνης Ασημακόπουλος έχει ενοχλήσεις στη μέση του, αλλά θα τεθεί στη διάθεσή του Βασίλη Φραγκιά, όπως και οι συμπαίκτες του. Το επόμενο παιχνίδι στο «Βενετόκλειο»- το τρίτο της σειράς- με τον Πανιώνιο θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (17:00)».

Keywords
Τυχαία Θέματα