Αλεξούλης: «Εύχομαι στην Ελασσόνα να ανέβει κατηγορία»

O τεχνικός του Πυργετού, Γιάννης Αλεξούλης, σε δηλώσεις που έκανε εμφανίστηκε ευχαριστημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο των παικτών του, παρά την ήττα της ομάδας του από την Ελασσόνα με 1-0.

Ο προπονητής του Πυργετού στάθηκε στην καλή απόδοση των ποδοσφαιριστών και στο ρόλο της ψυχολογίας, προκειμένου να διεκδικήσουν ό, τι καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος…

«Οι ποδοσφαιριστές μου σήμερα έδειξαν τρομερό αγωνιστικό πρόσωπο. Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε, ήταν ένα δυνατό ντέρμπι. Στο Α΄ ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί εμείς, στο Β΄ ημίχρονο

κυριάρχησε η Ελασσόνα. Για τον Πυργετό, πιο πολύ είναι θέμα ψυχολογίας. Μπορεί να αλλάξει κάτι, να παραμείνει στην Κατηγορία, αρκεί να το πιστέψουν τα ίδια τα παιδιά».

Στη συνέχεια, ο Αλεξούλης ευχήθηκε στην Ελασσόνα καλή επιτυχία στη διεκδίκηση της ανόδου…

«Η επιστροφή μου στην Ελασσόνα, έστω και σαν προπονητής του Πυργετού, είναι ξεχωριστή. Η πατρίδα μου, το σπίτι των γονιών μου, δεν αλλάζουν. Άλλωστε, από εδώ βγήκα και εγώ. Εύχομαι στην Ελασσόνα να βγει στην επόμενη κατηγορία. Καιρός είναι μετά από 30-40 χρόνια η Ελασσόνα να βγει στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα