Αλεξίου: «Θέλουμε τρεις έμπειρους παίκτες»

Στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Νίκη Βόλου στο τελείωμα των φάσεων στάθηκε ο Αλέξης Αλεξίου, που ζήτησε άμεσα μετάγραφες με την απόκτηση τουλάχιστον τριών έμπειρων παικτών, που θα δώσουν ώθηση στην ομάδα.

Μετά τη «λευκή» ισοπαλία της Νίκης Βόλου με τη Δόξα Κρανούλας, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» εστίασε τις δηλώσεις του στις μεταγραφικές κινήσεις που πρέπει να κάνει η ομάδα, κυρίως με την απόκτηση έμπειρων παικτών: «Θέλουμε εμπειρία, έχουμε βάλει τις βάσεις και θέλουμε παίκτες να μας

δώσουν ώθηση». Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις καθυστερήσεις που έγιναν από πλευράς φιλοξενούμενων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Αλεξίου στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήμασταν πολύ νευρικοί στο πρώτο ημίχρονο, μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο μέρος πιέσαμε, κάναμε τέσσερις καλές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι και να το πάρουμε. Το πρόβλημά μας είναι ότι δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ. Επείγει άμεσα να κάνουμε μεταγραφές για να βοηθήσουμε την ομάδα. Χρειαζόμαστε ένα με δύο παίκτες, που θα μπορέσουν να βάλουν γκολ. Είχαμε την κατοχή της μπάλας. Για 90 λεπτά ο τερματοφύλακάς μας δεν ακούμπησε μπάλα.

Έχουμε πρόβλημα στα τελειώματα, πρέπει να ενισχυθούμε επειγόντως για να μπορέσουμε να πάμε για πρωτάθλημα.

Δεν έγινε και τίποτα. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε. Είναι “μαραθώνιος” το πρωτάθλημα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Από τα δύο μέτρα δεν μπορούσαμε να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Όταν δε βάζεις γκολ, δεν νικάς. Συγχαρητήρια στον κόσμο και στα παιδιά».

Για την ενίσχυση της ομάδας: «Θέλουμε δύο -τρεις έμπειρους παίκτες, γιατί σήμερα είχαμε έξι παιδιά γεννηθέντες το 91. Θέλουμε εμπειρία, έχουμε βάλει τις βάσεις και θέλουμε παίκτες να μας δώσουν ώθηση».

Για τις καθυστερήσεις των φιλοξενούμενων: «Στο ποδόσφαιρο κοιτάς να πάρεις το αποτέλεσμα, αλλά ο διαιτητής έπρεπε να δει ότι δεν παίξαμε ποδόσφαιρο. Από τα 90 λεπτά και αν μετρήσω όλο το παιχνίδι, δεν ξέρω πραγματικά πόσο χρόνο παίξαμε μπάλα. Πρέπει όμως να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε και τέτοιες καταστάσεις».

Για τις αλλαγές: «Κάναμε δύο αναγκαστικές αλλαγές του Λαμπρόπουλου και του Πουλάκου. Δεν έχω λύσεις από τον πάγκο να βοηθήσω την ομάδα μου. Στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός. Έχω ζητήσει εδώ και 15 ημέρες παίκτες. Ξέρει η διοίκηση τους παίκτες που θέλω. Έχουμε πολλά νέα παιδιά γεννηθέντες το 91 και πρέπει να πάμε τώρα στους έμπειρους παίκτες. Έχουμε πρόβλημα στην οργάνωση, θέλουμε έναν παίκτη να μας ομορφύνει λίγο το παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα