Αλεξίου: «Γιορτή το ματς με Θρασύβουλο»

Γιορτή, αλλά και πρόβα ενόψει του αγώνα της Κυριακής (27/11) για το πρωτάθλημα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, χαρακτήρισε το σημερινό (23/11, 14.00) ματς Κυπέλλου της Νίκης Βόλου με τον Θρασύβουλο ο Αλέξης Αλεξίου στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» έχρισε φαβορί το σύλλογο της Φύλης, όμως τόνισε ότι η ομάδα του θα αγωνισθεί δίχως άγχος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Αλεξίου, όπως φιλοξενούνται στο mycitynet.gr: «Ξεκινάμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας μετά από δύο μήνες και δύο βδομάδες προετοιμασία.

Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και έχουμε καλή ψυχολογία. Αυτό έχει δείξει η ομάδα στα τελευταία φιλικά παιχνίδια. Τα προβλήματα τραυματισμών του Πετρά και του Στεργίδη ξεπεράστηκαν και μπήκαν κανονικά στις προπονήσεις.

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι το δελτίο του Πεχλιβανόπουλου, που το αναμένουμε την Παρασκευή. Όπως ξέρετε, πρέπει να παίζουν τρεις ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα, που είναι γεννηθέντες το 1991, αλλά έχουμε πολλούς παίκτες ισάξιους, οι οποίοι πιστεύω ότι θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Περιμένω και τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να μας συμπαρασταθεί. Από την αρχή έχω πει ότι πρέπει να έχουν υπομονή, καθώς μας περιμένει ένας μαραθώνιος σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Θέλουμε να μας στηρίζουν και στα εύκολα και στα δύσκολα. Έχει καταλάβει ο κόσμος ότι γίνεται μια σοβαρή δουλειά και θα είναι δίπλα μας να μας βοηθά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα που δημιουργήσαμε από το καλοκαίρι. Θα ζητήσω από τους παίκτες να κάνουν ένα καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθούν και να μην έχουν άγχος. Θέλω να βλέπουν το παιχνίδι σαν διασκέδαση. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Το θέμα είναι να το βγάλουμε και στο γήπεδο, για να δώσουμε χαρά και στον κόσμο, γιατί είναι το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι η διοίκηση και ο κόσμος να είναι ενωμένοι και να προστατεύσουν και εμένα και τους ποδοσφαιριστές.

Είναι αυτονόητο ότι η Νίκη πρέπει φέτος πρέπει να πρωταγωνιστήσει. Βέβαια δε θα είναι εύκολο και θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να δίνουμε τις μάχες μας και να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει. Στο αυριανό παιχνίδι φαβορί είναι ο Θρασύβουλος που είναι ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Το ματς θα είναι μια γιορτή, αλλά και μία πρόβα για το παιχνίδι της Κυριακής. Δεν υπάρχει δικαιολογία για το ότι έχουμε δύο συνεχόμενα ματς Κυριακή-Τετάρτη. Είμαστε προετοιμασμένοι γιʼ αυτό και έχουμε καλή φυσική κατάσταση. Εξάλλου πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Πουλάκος: «Μόνο άγχος ο κακός μας εαυτός»
Από πλευράς παικτών της Νίκης Βόλου μίλησε ο Γιώργος Πουλάκος, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Θρασύβουλου, με τον οποίο αγωνίστηκε και στη Super League: «Έχουμε δουλέψει σωστά ως ομάδα παρά τα πολλά νέα πρόσωπα και είμαστε έτοιμοι και για τα δύο παιχνίδια με Θρασύβουλο και Οικονόμο. Το μόνο άγχος που έχουμε είναι ο κακός μας εαυτός. Έχο

Keywords
Τυχαία Θέματα