Αλεξίου: «Εύχομαι να μην είναι φούσκα»

Βολές κατά του Γιώργου Δαλούκα εξαπέλυσε ο τέως προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέξης Αλεξίου, μιλώντας σε οπαδικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο Έλληνας τεχνικός με δηλώσεις του στον Blue star FM κατηγόρησε τον Δαλούκα ότι όσο ήταν υπάλληλος, ήταν άλλος άνθρωπος τονίζοντας ότι άλλαξε χαρακτήρα από τη στιγμή που έγινε το αφεντικό της ΠΑΕ: «Με το που έγινε ιδιοκτήτης, άλλαξε τον χαρακτήρα του. Όσο ήταν υπάλληλος, ήταν άλλος άνθρωπος. Εύχομαι να μην είναι φούσκα. Όλα εξαρτώνται από τον ιδιοκτήτη».

Επίσης, αμφισβήτησε ότι ο Δαλούκας μοίρασε 25.000 ευρώ στους παίκτες παραμονές του παιχνιδιού με τη Δόξα Κρανούλας και χαρακτήρισε τη Νίκη Βόλου ένα «μεγάλο καράβι» εκφράζοντας τις αμφιβολίες του για το αν μπορεί ο κ. Δαλούκας να αντεπεξέλθει: «Τα ψέματα τελείωσαν. Πρέπει να βγει και να πει την αλήθεια στον κόσμο. Με τα ψέματα δε θα οδηγήσει το καράβι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Αλεξίου, όπως καταγράφονται από την ιστοσελίδα mycitynet:

«Δίνω αυτή τη συνέντευξη, αλλά δε θέλω να κάνω κακό στην ομάδα. Ξέρετε την αγάπη που έχω στη Νίκη και τον κόσμο. Ας ξεκινήσουμε από το καλοκαίρι. Μετά την εντολή του κ. Βαλαχή σε εμένα και τον κ. Δαλούκα να φτιάξουμε την ομάδα, αποφασίσαμε από κοινού να πάμε σε ένα χαμηλό μπάτζετ, που είναι το πιο χαμηλό (;) στην κατηγορία. Από την πρώτη στιγμή είπα, χωρίς να φοβηθώ, ότι πάω για πρωτάθλημα με τα νέα παιδιά που έχω, γιατί τα εμπιστεύομαι. Αν ήθελα να είμαι κατοχυρωμένος, θα μπορούσα να πάρω 15 έμπειρους ποδοσφαιριστές και να χρεώσουμε το σύλλογο πολλά λεφτά. Όμως επιλέξαμε μέσα από μία εξυγίανση να πάει η ομάδα για πρωταθλητισμό.

Ο κ. Δαλούκας δούλεψε πολύ μαζί μου και στις επιλογές του καλοκαιριού δεν υπήρχε καμία αποτυχία, ειδικά σε ό,τι αφορά στα νέα παιδιά, τα οποία είναι εξαιρετικά. Η ομάδα είναι αήττητη, είμαστε μέσα στους στόχους. Μέχρι τον Τύρναβο, που είχε πει ο κ. Βαλαχής ότι θ’ αποχωρήσει, ήμασταν καλά όλοι και προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε ένα καλό κλίμα. Οικονομικά ήμασταν λίγο ζορισμένοι, αλλά οι ποδοσφαιριστές έπαιρναν χρήματα, όχι πάρα πολλά, αλλά προσπαθούσαμε να κάνουμε μία συντήρηση.

Μετά τον Τύρναβο διαλύθηκαν τα πάντα. Δεν υπήρχε τίποτε. Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Φώτα ήμουν μόνος μου εγώ και οι ποδοσφαιριστές. Από τότε άρχισε να χαλάει όλο αυτό το οικοδόμημα που είχαμε στήσει. Άρχισε η μεγάλη ανασφάλεια, γιατί τα παιδιά παίζουν μπάλα, για να ζήσουν. Είχε γίνει μία συνάντηση μεταξύ του κ. Δαλούκα, του κ. Βαλαχή και εμού, ώστε να δώσει ο κ. Βαλαχής τις μετοχές του στον κ. Δαλούκα. Ο κ. Βαλαχής ήθελε να τελειώσει το ζήτημα και είχε πει ότι θα φέρει το 47% στον κ. Δαλούκα. Όμως το θέμα κωλυσιεργούσε, γιατί υπήρχαν κάποια προβλήματα. Μετά τον Τύρναβο οι παίκτες δεν πληρώνονταν».

Για τη φυγή των Πετρά, Μπουσινάκη και Βλάχου: «Αυτά τα παιδιά ήταν στην ομάδα από πέρσι και είχαν κάνει μία συμφωνία με τον κ. Δαλούκα. Δεν ξέρω τι συμφωνία είχαν κάνει (σ.σ.: χάρισαν πολλά χρήματα από το περσινό τους συμβόλαιο), αλλά βλέποντας να έρχονται στην ομάδα νέοι παίκτες και να παίρνουν κάποι

Keywords
Τυχαία Θέματα