Αλεξάνδρεια-Λευκάδια 2-1

19:12 7/3/2012 - Πηγή: OnSports

Σε… τροχιά τίτλου μπήκε η Αλεξάνδρεια, που επικράτησε 2-1 των Λευκαδίων στο εξ αναβολής ημαθιώτικο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ζαμπρόπουλου ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με εξαίρεση τα πρώτα έντεκα λεπτά, όταν και δέχτηκαν και το γκολ των φιλοξενούμενων. Στο 11’ από κόρνερ των Λευκαδίων, η μπάλα έφτασε στον Βακιάνη που με σουτ, το οποίο κόντραρε σε σώματα, έγινε το 0-1. Η Αλεξάνδρεια επιχείρησε να απαντήσει, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας στο 19’ δοκάρι

με τον Θαμνίδη.

Η αντεπίθεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος, και στο 61’ ο Θαμνίδης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Χαλβατζής με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 69’ ο Ιτούδης ανατράπηκε από τον Σαρμπίνο, με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Θαμνίδης που έγραψε το 2-1. Στο 87’ ο Πατρίκας δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ιτούδης, Αντάμης (88’ Αγγελάκης), Πατρίκας, Παπαδόπουλος, Αβραμόπουλος, Αβραμίδης, Ζωγράφος, Χαλβατζής, Τσαλώνης (86’ Πιπιλιάρης), Θαμνίδης (79’ Πήχας)

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Κωνσταντινόπουλος, Μωυσιάδης, Σαρμπίνος (77’ Κοτζαχρήστος), Κουβατσίδης, Σίμος, Τζεϊρανίδης, Συμπεθέρης, Γιαουτζής, Ζούρκος, Έξαρχος, Βακιάνης (73’ Παντζής)

Keywords
Τυχαία Θέματα