Ακτινογραφίες στον Troy Tulowitzki των Κολοράντο Ρόκις

Κινδυνεύει ο all-star shortstop των Κολοράντο Ρόκις, Troy Tulowitzki, και άλλα νέα από τον χώρο του μπέιζμπολ.

Υπάρχουν ανησυχίες για υποτροπή στον τραυματισμό του Tulowitzki, ο οποίος σημειώθηκε σε αγώνα-ζεστάματατος με αναπληρωματική ομάδα των Ρόκις. Θα ακολουθήσουν σχετικές ακτινογραφίες, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του νέου προβλήματος. Θυμίζουμε πως είναι εκτός από τις 30 Μαΐου λόγω ενοχλήσεων

στη βουβωνική χώρα.

No-hitter δια επιτροπής

Το δεύτερό no-hitter σε ένα μήνα διεκδικεί ο R.A. Dickey μέσω της επιτροπής επανέλεγχου των φάσεων του MLB! Ο pitcher των Νιου Γιορκ Μετς έχει ήδη ένα no-hitter, ενώ παραχώρησε μόλις ένα hit κόντρα στους Τάμπα Μπέι Ρέις. Το συγκεκριμένο χτύπημα, όμως, θα επανεξεταστεί.

Εκτός ο Smyly

Στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών προστέθηκε ο αριστερόχειρας pitcher, Drew Smyly. Την ίδια ώρα επέστρεψε ο Ryan Raburn στην πρώτη ομάδα των Ντιτρόιτ Τάιγκερς, ενώ ο Doug Fister θα ξεκινήσει το Σάββατο κόντρα στους Κολοράντο Ρόκις αντικαθιστώντας τον Smyly.

Στο περιθώριο ο Ian Stewart

Ο τραυματισμός του Ian Stewart στον αριστερό καρπό υποχρέωσε τους Σικάγο Καμπς να προσθέσουν τον third baseman στον κατάλογο τραυματιών. Ταυτόχρονα προωθήθηκε ο infielder, Luis Valbuena. Επίσης, ο catcher, Welington Castillo, επανήλθε και πήρε τη θέση του Koyie Hill στο βασικό ρόστερ.

Στον κατάλογο ο Walters

Ο δεξιόχειρας pitcher, P.J. Walters, προστέθηκε στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών των Μινεσότα Τουίνς λόγω υποτροπής του τραυματισμού στον δεξιό ώμο. Τη θέση του στο βασικό ρόστερ πήρε ο Lester Oliveros.

Εγχείρηση ο Charlie Morton

Οριστικά τελείωσε η φετινή σεζόν του δεξιόχειρα pitcher των Πίτσμπουργκ Πάιρετς, Charlie Morton. Ο 28χρονος Αμερικανός χειρουργήθηκε στον αγκώνα και θα χρειαστεί αποθεραπεία 12 με 18 μήνες.

Εκτός ο Endy Chavez

Οι Μπάλτιμορ Όριολς έθεσαν τον outfielder, Endy Chavez, εκτός ομάδας. Την ίδια ώρα προώθησαν τον 29χρονο Steve Tollefson, ώστε να συμπληρωθεί το βασικό ρόστερ.

Υποβιβασμός του Robinson

Τον first baseman, Clint Robinson, υποβίβασαν οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς, ώστε να προωθήσουν τον δεξιόχειρα pitcher, Roman Colon. Παράλληλα, ο Danny Duffy μεταφέρθηκε στον 60ήμερο κατάλογο τραυματιών.

Πάλι ενοχλήσεις ο Cespedes

Πρόωρα αντικαταστάθηκε (πάλι) ο Yoenis Cespedes στον χθεσινό αγώνα των Όκλαντ Αθλέτικς. Είναι φανερό πως δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και πως δεν έχει προσαρμοστεί, όπως θα ήθελε, στις απαιτήσεις του MLB.

Ομοσπονδιακός των Η.Π.Α. ο Joe Torres

Ο πρώην προπονητής των Νιου Γιορκ Γιάνκις, Joe Torres, θα αναλάβει τις Ηνωμένες Πολιτείες στο επόμενο World Baseball Classic. Τα σχετικά προκριματικά αρχίσουν τον Σεπτέμβριο του 2012.

Τέσσερις εβδομάδες έξω ο Gradner

Για τρεις με τέσσερις εβδομάδες θα μείνει έξω ο outfielder των Νιου Γιορκ Γιάνκις, Brett Gradner, επειδή δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στον δεξιό αγκώνα. Είναι εκτός γηπέδων από τον Απρίλιο και έχει μόλις εννέα συμμετ

Keywords
Τυχαία Θέματα