Αισιοδοξία στην Ίντερ

Ο Μάσιμο Μοράτι και ο Κλαούντιο Ρανιέρι εμφανίστηκαν αισιόδοξοι ότι η Ίντερ μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Μόλις τέσσερις βαθμούς στις πρώτες πέντε αγωνιστικές έχει μαζέψει η Ίντερ στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, καθώς δεν έχει κάνει καθόλου καλό ξεκίνημα.

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι βρίσκεται επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή και την Γιουβέντους, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι αισιόδοξοι για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Μάσιμο Μοράτι μιλώντας στα ιταλικά Μέσα τόνισε ότι η Ίντερ μπορεί

ακόμα να διεκδικήσει τον τίτλο. «Νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό να πάρουμε τον τίτλο φέτος αν διατηρήσουμε αυτόν τον χαρακτήρα που έχουμε. Έχω πίστη στην ομάδα και στον προπονητή μας. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να συνεχίσουμε καλά στο πρωτάθλημα», είπε ο ισχυρός άνδρας των «νερατζούρι».

Την ίδια ώρα ο τεχνικός της Ίντερ, Κλαούντιο Ρανιέρι υποστήριζε ότι η ομάδα του διατηρεί ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου. «Για εμένα πάντα ίσχυε το ότι οι δύο ομάδες του Μιλάνου είναι οι καλύτερες και είναι πίσω μας οι Νάπολι και Γιουβέντους. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο. Είμαστε πίσω, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα», είπε ο Ιταλός τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα