Αγόρια… ο Χισέν (photos+videos)

Ο Άντον Χισέν, γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Γκλεν Ίνγκβαρ Χισέν, μίλησε ανοιχτά, γι’ άλλη μία φορά, για την ομοφυλοφιλική του ταυτότητα και τους φόβους των υπόλοιπων gay αθλητών να αποκαλύψουν τις ερωτικές τους προτιμήσεις…

Τον πρώην ποδοσφαιριστή της Φιορεντίνα και της Λίβερπουλ, Γκλεν Ίνγκβαρ Χισέν, μπορεί αρκετοί να μην τον θυμούνται, ίσως και λόγω ηλικίας, καθώς ο βετεράνος, πλέον, διεθνής Σουηδός ποδοσφαιριστής κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 1994, στη Γκάις.

Ο γιος του, Άντον, ακολούθησε τον ίδιο δρόμο, αυτόν του ποδοσφαιριστή. Ο 21άχρονος δεν έχει

καταφέρει, μέχρι στιγμής, ν’ αγωνιστεί σε κάποια μεγάλη, ευρωπαϊκή, ομάδα, παρ’ όλα αυτά έχει καταφέρει να τραβήξει για τα καλά τα φώτα της δημοσιότητας. Πώς; Αποκαλύπτοντας ότι είναι gay.

Ο Άντον Χισέν παραδέχθηκε πέρυσι, στο περιοδικό, «offside», ότι είναι ομοφυλόφιλος, δήλωση η οποία έκανε το γύρο του κόσμου, δεδομένης της ιδιότητάς του, ως ποδοσφαιριστή και φυσικά του διάσημου πατέρα του.

Από τότε έχει παραχωρήσει αρκετές συνεντεύξεις, ενώ έχει πάρει μέρος και σε πολλές φωτογραφήσεις. Στην τελευταία του συνέντευξη, στο σουηδικό περιοδικό QX, μίλησε για τα γούστα του και για τους ομοφυλόφιλους αθλητές…

Ο Άντον Χισέν αγωνίζεται στην Ούτσικτενς, η οποία συμμετέχει στην τρίτη κατηγορία της Σουηδίας.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv για το θέμα: «Άμα ξέρεις από κόμπους…»

{youtube}jZXCa7ungoU{/youtube}

{youtube}Nc0uuOnUn1U{/youtube}

Keywords
Αναζητήσεις
άντον χισέν
Τυχαία Θέματα