Αγώνας… δρόμου για Νικολαΐδη το επόμενο δεκαπενθήμερο!

08:52 6/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Ντέμης Νικολαΐδης κάνει ότι μπορεί για να εξασφαλίσει τα χρήματα που απαιτούνται μέχρι τις 22 του μήνα, ώστε να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο του για την σωτηρία της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, μέσα από την προ ημερών δημόσια τοποθέτηση που έκανε, υπενθύμισε σε όλους πως ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την «Ένωση», θέλοντας να παρουσιάσει την κατάσταση που επικρατεί στην πραγματική της διάσταση.

Ο

Ντέμης Νικολαΐδης, προσπαθεί να εξαντλήσει τις πιθανότητες οικονομικής βοήθειας από τους Νοτιά και Παππά, ενώ μέχρι τις 22 Μαΐου, με δεδομένη την αναβολή της Γ.Σ. της ΠΑΕ, ευελπιστεί πως θα έχει εξασφαλίσει τα χρήματα που απαιτούνται.

Από αύριο (07/05) θα ξεκινήσει με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Ανδρέα Δημητρέλο, τις προσπάθειες εξόφλησης οφειλομένων σε προμηθευτές και μάνατζερ, ενώ θα συνεχιστούν οι επαφές με την Εφορία και τους παίκτες, ώστε να κλείσουν οι εκκρεμότητες.

Ωστόσο, ο Ντέμης Νικολαΐδης, δεν σταματάει εκεί, καθώς θα έχει συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα ώστε να βρεθεί μια βιώσιμη λύση για την ΑΕΚ, κάτι το οποίο είναι το ζητούμενο για τον «Δικέφαλο».

Ο Νικολαΐδης, έχει αντιληφθεί πως αν το σχέδιο του δεν πετύχει, τότε το μέλλον της ΑΕΚ είναι τουλάχιστον… δυσοίωνο, με την UEFA να περιμένει στη… γωνία για να επιβάλει κυρώσεις στους «κιτρινόμαυρους».

Keywords
Τυχαία Θέματα