Αχόρταγος ο Μάρεϊ

Ο Άντι Μάρεϊ με 26 νίκες στις 27 τελευταίες εμφανίσεις του είναι θεωρητικά φαβορί στο Όπεν της Βασιλείας και έχει μοναδική ευκαιρία να μπει… σφήνα στην μονομαχία των Τζόκοβιτς και Φέντερερ, και να ρίξει τον Ναδάλ

Δεν χόρτασε όμως τίτλους ακόμα ούτε θα είναι ικανοποιημένος αν δεν ρίξει τον Ναδάλ από το Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης: «Όταν ξεκίνησε η φετινή χρονιά, είχα ως στόχο την άνοδο στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, κάτι το οποίο ήταν αδύνατο να πετύχω από το US Open και έπειτα. Γι' αυτό το λόγο πιστεύω είναι καλύτερο να βάζω μικρούς στόχος ανά περίοδο, όπως και έκανα μετά το US Open, στοχεύοντας να σκαρφαλώσω στο Νο3. Επόμενος στόχος είναι να νικήσω το Barclays ATP World Tour Finals στο Λονδίνο και αν τα καταφέρω να ανεβώ στο Νο2 του κόσμου».

Για την επιλογή των άλλων να ξεκουραστούν εκτός Ασίας είπε: «Αυτή τη στιγμή, βρίσκομαι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την ίδια περίοδο της περσινής χρονιάς. Το σώμα μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, και αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο θα συνεχίσω να δουλεύω τα επόμενα χρόνια. Θα μπορούσε να τελειώσει η καριέρα μου σε 1,2 χρόνια αν δεν προσέχω το σώμα σαν κάποιον όπως ο Ρότζερ».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα