Αμπελωνιακός - Αγρότης Λιανοκλαδίου

Με τους Βαγγέλη Φτίκα, Μιχάλη Κυριάκο και Δημήτρη Αλεξανδρή σε μεγάλη μέρα ο Αμπελωνιακός νίκησε με 3-0 τον Αγρότη Λιανοκλαδίου

Ο πρωτοπόρος του 4ου ομίλου χρειάσθηκε 34΄ για να «καθαρίσει» το ματς και έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Ο Αγρότης παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες, δεν κατάφερε να πιάσει την απόδοση των προηγούμενων αγώνων και να απειλήσει την αντίπαλη ομάδα…

Μόλις στο 8΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Κυριάκος με μαγική μπαλιά βρήκε τον Φτίκα, αυτός βρέθηκε απέναντι από τον

Τσάμη αλλά προτίμησε να σιγουρέψει το γκολ «σπάζοντας» τη μπάλα στον Δημήτρη Αλεξανδρή που δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0.
Στο 20΄ο τερματοφύλακας Τσάμης πρόλαβε με αυτοθυσία να τσιμπήσει τη μπάλα προ του Φτίκα και στο 26΄έγινε το 2-0 με τους ίδιους και πάλι πρωταγωνιστές. Ο Μιχάλης Κυριάκος έβγαλε μπαλιά ακριβείας στα πόδια του δεινού εκτελεστή Βαγγέλη Φτίκα κι αυτός με άψογο ψηλοκρεμαστό πλασέ πρόλαβε την έξοδο του Τσάμη και πέτυχε το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οκτώ λεπτά αργότερα οι Αμπελωνίτες έφτασαν και σε τρίτο τέρμα με τον Κυριάκο και πάλι σε θέση δημιουργού, ο Φτίκας δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσάμη που απέκρουσε προσωρινά και ο επερχόμενος Αλεξανδρής έκανε το 3-0 το οποίο και πανηγύρισε «α λα Μπεμπέτο», αφιερώνοντας το στον συμπαίκτη του Γιώργο Κακαβίτση ο οποίος πριν λίγες μέρες έγινε …μπαμπάς με τη σύζυγο του να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Τ. Παραφέστας): Κατσίβελος, Ρόκα, Τζιαρτζιάνης, Δαλακώνης, Γκόλτσιος, Μπίκος (80΄Κούρο), Φλέγγας, Αλεξανδρής (78΄Μπουρουζίκας), Κυριάκος (56΄ Συκιώτης), Χατζηλιόντας, Φτίκας.

ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ (Μ. Ζαχαρόπουλος): Τσάμης, Καλαμάτας, Στυλιανός, Σπυριδάκης, Μαδούρας, Παπαγεωργίου, Τατσιόπουλος, Γκούρλιας, Ντεμίρης (46΄Σαγάνης), Σκαρλάτος (64΄Παντέλης), Ζήσιμος (55΄λ.τ Μαϊδανάζογλου).

Keywords
Τυχαία Θέματα